• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Σαν να είναι ο 1ος Αγώνας!
Έτσι αντιμετωπίζει το GP στο Brno
Νέα 01/08/2018 - 10:03

Ο Γύρος στο Brno θα είναι σημαντικός για τον Marc Marquez, ο οποίος - στα 25 του χρόνια πια - θα φτάσει τα 100 Grand Prix στη μεγάλη κατηγορία!

 

Ο Ισπανός φτάνει στην Τσέχικη πίστα με μια διαφορά 46β από τον πλησιέστερο αντίπαλό του στη βαθμολογία, τον αειθαλή Valentino Rossi.

 

Πέρυσι ο Marquez είχε πάρει τη νίκη (στο βρεγμένο) και το HRC μάλιστα είχε κάνει το 1-2 με τον Dani Pedrosa στη δεύτερη θέση.

 

Επιπρόσθετα, είναι σημαντικό να θυμίσουμε ότι η Repsol Honda - πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα - ήταν η μόνη ομάδα που έκανε δοκιμές στο Brno.

 

«Ήταν καλό τεστ», θυμάται ο Marquez. «Τώρα προέρχομαι από δυο νίκες σε δυο διαφορετικούς Αγώνες».

 

«Η μια ήταν σε μια μάχη όλων με όλους και η άλλη ήταν περισσότερο στρατηγική κι έτσι πάω στο Brno με αυτοπεποίθηση».

 

«Πάντα είναι ωραίο να απολαμβάνεις μερικές ημέρες διακοπών για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και για να ετοιμαστείς για το δεύτερο μισό και τους άλλους 10 Αγώνες».

 

Και οι διακοπές είναι ακόμα πιο ωραίες, όταν είσαι αυτός που απολαμβάνει μια αρκετά μεγάλη διαφορά στο βαθμολογικό πίνακα.

 

«Οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί σε κάθε πίστα κι έτσι πρέπει να βρίσκουμε και να εφαρμόζουμε την καλύτερη τακτική κάθε φορά».

 

«Δουλεύω καλά με την ομάδα και τους μηχανικούς του HRC κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

 

«Πάντως δεν πάω στο Brno σκεπτόμενος τη διαφορά μου στη βαθμολογία, αλλά σαν να είναι η αρχή της χρονιάς και σαν να έχω μηδέν βαθμούς».

 

«Ο στόχος μας την Κυριακή είναι η νίκη, αλλά αν οι συνθήκες δεν το επιτρέψουν, θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Αγγίζει τους 6,000 βαθμούς!

« Προηγούμενο άρθρο

H LEOPARD RACING έχει νέο WEBSITE

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα