• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Λάθη στρατηγικής
Κρίση με τον αρχιμηχανικό του
Νέα 04/08/2018 - 22:21

Τα πράγματα δεν είναι καλά στη σχέση του Maverick Vinales με τον αρχιμηχανικό του για τους επόμενους 10 Αγώνες, τον Ramon Forcada.

 

Ο Ισπανός κατηγόρησε την ομάδα για λάθη στη στρατηγική, λάθη που δεν του άφησαν περιθώρια να πάρει κάτι καλύτερο από την 12η θέση.

 

Επιπλέον, προς έκπληξη όλων όσοι έδωσαν το παρών στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου με τον Vinales, απαγορεύτηκαν σχετικές ερωτήσεις με τον Forcada...

 

Μ’ αυτά τα δεδομένα, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Vinales σήμερα απέτυχε να μπει στους καλύτερους 10 το πρωί και ήταν 12ος στις ΚΑΤ2.

 

«Στις ΕΔ3 κάναμε λάθος στις επιλογές ελαστικών κι έτσι μετά την καλή μας παρουσία στις ΚΑΤ1 με το μεσαίο μπροστά, δεν είχα άλλο καινούργιο μεσαίο ελαστικό».

 

«Μπήκα στις ΚΑΤ2 με την ελπίδα ότι το σκληρό θα ανταποκρινόταν σ’ αυτή τη ζέστη, αλλά γλίστραγε πολύ και δεν μπορούσα να βελτιωθώ».

 

«Δεν το σκέφτομαι όμως αυτό. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και στο να κάνω τη μοτοσυκλέτα μου να λειτουργήσει όπως θέλω, κάτι που δεν συμβαίνει μέχρι τώρα».

 

Και συνεχίζει ο Vinales λέγοντας:

 

«Αύριο το πρωί θα δοκιμάσω το μαλακό πίσω. Πρέπει να είμαι γρήγορος στην εκκίνηση για να περάσω όσο το δυνατόν περισσότερους».

 

«Μετά πρέπει να διαχειριστώ τους τελευταίους γύρους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το πρόβλημα είναι περισσότερο στην αρχή κι όχι στο τέλος».

 

«Αν καταφέρω και ελέγξω τη φθορά των ελαστικών, τότε θα κάνω καλό Αγώνα. Οι τελευταίοι 10 γύροι θα είναι πολύ σημαντικοί».

 

«Το πρόβλημά μου είναι και στο set-up. Για την ώρα είναι πολύ μακριά από το καλύτερο δυνατό και πρέπει να δουλέψουμε σ’ αυτό».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Επικίνδυνος ο Dovi

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Καλός στις κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα