• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Luthi: Επιστροφή στην Moto2
Συμφώνησε με την Dynavolt Intact
Νέα 14/08/2018 - 11:37

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στο Πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας, ο Tom Luthi θα επιστρέψει το 2019 στην Moto2.

 

Ο 31χρονος Luthi έχει τεράστια εμπειρία στη μεσαία κατηγορία, όπου έκανε το ντεμπούτο του στα 250cc το 2007 κι αγωνίστηκε σ’ αυτή για 11 χρόνια.

 

Δυο χρόνια πριν την άνοδό του στη μεγάλη κατηγορία, ήταν ο μεγαλύτερος αντίπαλος των Zarco και Morbidelli στη μάχη για τον Τίτλο της κατηγορίας.

 

Στη μεγάλη κατηγορία με την Honda τα πράγματα είναι δύσκολο για τον Ελβετό, ο οποίος είναι ένας από τους δυο οδηγούς που ακόμα δεν έχουν πάρει βαθμό.

 

Με την Marc VDS ν’ αποτελεί παρελθόν από την κατηγορία (αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση) ο Luthi έκλεισε συμφωνία με την Dynavolt Intact GP.

 

«Το MotoGP παραμένει ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα, αλλά οι συγκυρίες το τελευταίο διάστημα δεν έκαναν εύκολα τα πράγματα για μένα».

 

«Τώρα είμαι χαρούμενος για την πόρτα που μου ανοίγεται. Η Dynavolt Intact είναι δυνατή και οργανωμένη ομάδα, με την οποία μπορείς να πάρεις καλά αποτελέσματα».

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Tom Luthi θα είναι στη Γερμανική ομάδα της Moto2 «...για το 2019 και μετά» στη θέση του Xavi Vierge.

 

Θα οδηγεί πλαίσιο της Kalex ενώ στο πλάι του θα είναι ο Marcel Schrotter που ήρθε στη Γερμανική ομάδα πέρυσι.

 

Από την άλλη, ο Xavi Vierge - 8ος στη βαθμολογία με 1β διαφοράς από τον Schrotter - θα είναι ομόσταυλος του Alex Marquez στην Marc VDS τη νέα σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Redding: Τα σκ@τ@ δεν λάμπουν!

« Προηγούμενο άρθρο

Angel Nieto Team 2019

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα