• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone Moto2: ΚΑΤ
Δυνατό θέαμα, pole για Bagnaia!
Νέα 25/08/2018 - 19:39

Με την πίστα συνεχώς να στεγνώνει μετά τη βροχή νωρίτερα, ήταν βέβαιο ότι θα βλέπαμε συναρπαστικές κατατακτήριες δοκιμές για την κατηγορία της Moto2.

 

Οι οδηγοί κατέβαζαν συνεχώς τους χρόνους τους σε όλη τη διάρκεια του 45λεπτου και όλα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά.

 

Εκεί ο Pecco Bagnaia κατάφερε να πάρει την pole position, την 4η του για φέτος ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι τις άλλες 3 φορές είχε πάρει και τη νίκη.

 

Ο Ιταλός είχε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα με τον συμπλέκτη του δυο γύρους πριν το τέλος, αλλά επανήλθε δυνατός και πιέζοντας πήρε αυτή την pole, την 5η της καριέρας του.

 

Πίσω του ήταν ο εκπληκτικός Remy Gardner! Ο Αυστραλός πριν από 4 μήνες περίπου έσπαζε και τα δυο του πόδια σε ατύχημα που είχε κάνοντας προπόνηση με motocross.

 

Μετά από σκληρή δουλειά, σήμερα ήρθε η επιβράβευση κατορθώνοντας να πάρει το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες δοκιμές της Moto2.

 

Έτσι, για πρώτη φορά στην καριέρα του θα ξεκινήσει Αγώνα της μεσαίας κατηγορίας από την πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Εκεί θα βρίσκεται και ο Alex Marquez. Ο Ισπανός έχει καλό ρυθμό και θέλει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα, μετά από δυο συνεχόμενες πτώσεις σε Τσεχία και Αυστρία.

 

Σήμερα έχασε οριακά την ευκαιρία να κάνει έναν τελευταίο γύρο και να πιέσει ακόμα περισσότερο για την pole position.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Marcel Schrotter, μπροστά από τον Luca Marini και τον Fabio Quartararo που αθόρυβα κατάφερε στο τέλος να κερδίσει θέσεις.

 

Ο Mattia Pasini ήθελε κάτι περισσότερο από την 7η θέση, όπως και ο Iker Lecuona που είχε δείξει ένα καλό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα.

 

Ήταν όμως και οι δυο τους στη δεκάδα των πρώτων, μαζί με τους Sam Lowes και Romano Fenati.

 

Την ώρα που ο Bagnaia πανηγύριζε στο parc ferme ακόμα μια pole position, ο μεγάλος του αντίπαλος για τον Τίτλο, ο Oliveira ήταν απογοητευμένος στο γκαράζ της ομάδας του.

 

Ο Πορτογάλος δεν τα κατάφερε καθόλου καλά σ’ αυτές τις συνθήκες και με την πίστα συνεχώς να στεγνώνει.

 

Έτσι, μετά από δυο συνεχόμενα καλά αποτελέσματα σε κατατακτήριες, επιστρέφει στις πολύ πίσω θέσεις. Μάλιστα η 23η που πήρε σήμερα, είναι η χειρότερή του φετινή.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Αλλάζει η ώρα του Αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα