• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rabat: Δυσάρεστη εξέλιξη
Επιπλέον προβλήματα για τον Ισπανό
Νέα 03/09/2018 - 10:01

Η λίστα με τα προβλήματα για τον πολύ άτυχο Tito Rabat (ή πολύ τυχερό, μετά από μια τέτοια πτώση μοτοσυκλέτας πάνω του) μεγαλώνει.

 

Ο Ισπανός ήταν στο νοσοκομείο του Coventry μέχρι την περασμένη Πέμπτη, όπου και οι γιατροί είχαν ρίξει το βάρος στο τριπλό κάταγμα στο πόδι του.

 

Ο Tito εγχειρίστηκε και πολύ γρήγορα κατάφερε, με βοήθεια, να σηκωθεί και να κάνει τα πρώτα του βήματα, εκπλήσσοντας όλο τον κόσμο!

 

Ήταν τότε που δημιουργήθηκαν ελπίδες σε όλους ότι ο σκληροτράχηλος Ισπανός θα μπορούσε να επιστρέψει κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν.

 

Ωστόσο τα πράγματα πήραν δυσάρεστη τροπή για τον Rabat, αφότου έφτασε στην Ισπανία και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης.

 

Εκεί, ο γνωστός Dr. Mir - που επιβλέπει την κατάσταση της υγείας του - διαπίστωσε ότι ο Rabat έχει πνευμοθώρακα.

 

Πνευμοθώρακας (pneumothorax) είναι η παρουσία αέρα στην υπεζωκοτική κοιλότητα μεταξύ του πνεύμονα και του θωρακικού τοιχώματος (η υπεζωκοτική κοιλότητα βρίσκεται ανάμεσα στον πνεύμονα και το θώρακα).

 

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου, όπου θα έχουμε νεότερα για την πορεία της υγείας του Rabat και για την αντιμετώπιση του νέου προβλήματος.

Επόμενο άρθρο »

Αμφίβολος ο Davies

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Ψυχογυιός γράφει ιστορία στο ISLE OF MAN

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα