• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Επόμενος σταθμός Misano!
Ο Valentino Rossi και οι άλλοι
Νέα 03/09/2018 - 11:42

Μετά την ακύρωση του Grand Prix στην Αγγλία, η δράση επιστρέφει στην πίστα του Misano, μέσα στην πατρίδα του Valentino Rossi και των άλλων Ιταλών!

 

Ένα Σ/Κ το οποίο αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, με τον Rossi να είχε χάσει τον περσινό Αγώνα λόγω τραυματισμού και την Ducati να κυνηγά μια ακόμα νίκη.

 

Δεν είναι, όμως, μόνο οι Ιταλοί που μας υπόσχονται πλούσια δράση στο Misano, αλλά και οι αντίπαλοί τους και κυρίως οι Ισπανοί όπως ο Marc Marquez.

 

Ο τελευταίος έχει το πάνω χέρι με τους 59β διαφοράς που έχει από τον δεύτερο, αλλά ειδικά στο Misano δεν είναι το μεγάλο φαβορί και κυρίως στο στεγνό.

 

Συνήθως είναι σε δύσκολες συνθήκες που καταφέρνει και κάνει τη διαφορά στο Misano, εκεί που - πάντως - μετρά νίκες στις κατηγορίες του Πρωταθλήματος.

 

Πάντως ο Marc μπορεί να κινηθεί εκ του ασφαλούς και να κυνηγήσει τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς με ασφάλεια.

 

Το γεγονός ότι απομένουν μόνο 7 Αγώνες για το τέλος, σημαίνει ότι οι αντίπαλοί του πρέπει να κάνουν κάτι το θαυμαστό, αν θέλουν να πιάσουν τον Marquez.

 

Ο πιο κοντινός του αντίπαλος είναι ο Valentino Rossi, ο οποίος θα επιστρέψει στην αγαπημένη του πίστα.

 

Χωρίς νίκη από πέρυσι στο Assen και με την Yamaha να συνεχίζει να απουσιάζει από το ψηλότερο σκαλί του βάθρου, τα πράγματα δεν είναι εύκολα.

 

Ωστόσο ο «κίτρινος λαός» θα είναι και πάλι στο πλευρό του, δίνοντάς του επιπλέον κίνητρο για ένα δυνατό αποτέλεσμα.

 

Στο Misano όμως θα υπάρχει έντονο και το κόκκινο χρώμα!

 

Η Ducati έχει πολλές ελπίδες για τη νίκη στο San Marino, με τον Dovi να μην έχει πάρει τους 25β ποτέ στην πίστα, όμως φέτος ίσως κάνει την αρχή!

 

Ο Dovi έχει μόλις ένα βαθμό διαφοράς από τον ομόσταυλό του, τον Jorge Lorenzo, ο οποίος έχει εξαιρετική παράδοση στην πίστα.

 

Κέρδισε το 2007 στα 250cc και μετά είχε τρεις δεύτερες θέσεις στη μεγάλη κατηγορία και μετά τρεις συνεχόμενες νίκες.

 

Και ο Ισπανός, είναι βέβαιο, ότι «διψά» και γι’ άλλες νίκες με την Ducati, προτού ανέβει για πρώτη φορά στην Honda.

 

Κερδισμένος από τον Αγώνα στο Misano θέλει να βγει και ο Vinales, ενώ ο Petrucci θα δώσει μάχες με τους άλλους ανεξάρτητους οδηγούς, τον Crutchlow και τον Zarco.

 

Ο τελευταίος δείχνει και πάλι το καλό του πρόσωπο και στο Silverstone επέστρεψε στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, με δυνατή εμφάνιση.

 

Το Misano είναι έδρα και της Aprilia, που ευελπιστεί ότι θα καταφέρει να δώσει χαρά στους οπαδούς της, ενώ ετοιμάζει παράλληλα κάτι καινοτόμο για το Πρωτάθλημα.

 

Τέλος, ο Iannone δεν έχει βγάλει από το μυαλό του το ενδεχόμενο μιας νίκης με την Suzuki και θα κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες του μέσα στην πατρίδα του.

 

Αλλά και ο Dani Pedrosa - όσο κι αν η απόδοσή του έχει πέσει πολύ το τελευταίο διάστημα - μπορεί ν’ αποτελέσει αουτσάιντερ, έχοντας κερδίσει εκεί το 2016.

 

Η δράση ξεκινά την Παρασκευή το πρωί στις 10:50 με τις ελεύθερες δοκιμές 1, ενώ ο Αγώνας θα γίνει την Κυριακή, με τη σύνδεση με την πίστα να ξεκινά στις 14:30.

Επόμενο άρθρο »

O Bradl στο Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Αμφίβολος ο Davies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα