• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μένει το Sachsenring
Εκεί θα γίνει το Γερμανικό GP
Νέα 06/09/2018 - 14:55

Φέτος υπήρχαν κάποιες υπόνοιες ότι ορισμένα προβλήματα θα έκαναν αδύνατη τη συμμετοχή του Sachsenring στο Ημερολόγιο Αγώνων του MotoGP.

 

Από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φήμες περί αβεβαιότητας για το μέλλον της πίστας, οι άνθρωποι της ADAC - που έχουν τα δικαιώματα - δούλεψαν σκληρά.

 

Μέλημά  τους ήταν και είναι να συνεχίσει το Sachsenring να φιλοξενεί το Γερμανικό Grand Prix και τα επόμενα χρόνια. Και το κατάφεραν.

 

Μια πρώτη ένδειξη είχαμε όταν βγήκε το προσωρινό Ημερολόγιο του ’19 και δεν υπήρχε σχετικός αστερίσκος δίπλα στην πίστα.

 

Σήμερα, λίγες ημέρες αργότερα, ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από πλευράς Dorna.

 

Το Sachsenring, που είναι ένας από τους πιο σημαντικούς Αγώνες του MotoGP, θα συνεχίσει να δηλώνει παρών και τα επόμενα χρόνια.

 

Η πίστα φιλοξενεί και θα συνεχίσει να φιλοξενεί το πιο μεγάλο αθλητικό γεγονός της Γερμανίας. Είναι ενδεικτικό ότι φέτος οι θεατές ξεπέρασαν τους 190,000!

Επόμενο άρθρο »

Φρενάροντας στο Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Ένα μήνα μετά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ