• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θέλω δυο δέκατα
Για ένα βάθρο στο Misanο!
Νέα 08/09/2018 - 21:11

Ο Valentino Rossi, που πέρυσι είχε αναγκαστεί να χάσει τον εντός έδρας Αγώνα του στο Misano, δεν κατάφερε σήμερα κάτι καλύτερο από την 7η θέση στις κατατακτήριες.

 

Η διαφορά του από την κορυφή ήταν μόλις τέσσερα δέκατα, μιας και πάλι οι διαφορές των κορυφαίων 12 ήταν πολύ μικρές μεταξύ τους.

 

Ο Vale θα προσπαθήσει να τελειοποιήσει τα ηλεκτρονικά της Μ1 του για τον Αγώνα, αλλά θα χρειαστεί να βρει και κάτι περισσότερο στο ρυθμό του, ώστε να πανηγυρίσει ένα βάθρο στο σπίτι του.

 

«Το να ξεκινάς από την τρίτη σειρά κάνει τα πάντα δύσκολα, ειδικά στο πρώτο εσάκι», σχολίαζε ο Valentino Rossi μετά το τέλος των κατατακτηρίων.

 

«Όλοι οι μπροστά έχουν καλό ρυθμό. Κανείς δεν έκανε ένα γρήγορο γύρο και μετά ήταν αργός. Ήμασταν, λίγο-πολύ, όλοι εκεί. Όμως η 3η σειρά δεν είναι κάτι το φανταστικό».

 

«Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί στο ξεκίνημα και ειδικά στους πρώτους δυο γύρους. Θα δούμε».

 

«Τώρα πρέπει να δουλέψουμε σήμερα το απόγευμα για αύριο. Για να παλέψω για το βάθρο θέλω δυο δέκατα. Αν τα βρούμε κάπου, θα το προσπαθήσουμε».

 

Όταν τον ρώτησαν αν πιστεύει ότι η νίκη είναι μακρινό όνειρο, απάντησε:

 

«...δύσκολο να το πεις, είμαστε όλοι πολύ κοντά. Οι δυο Ducati δείχνουν πολύ δυνατές, αλλά το ίδιο ισχύει για τον Maverick και τον Marc».

 

«Το λιγότερο είμαστε στην πεντάδα. Επίσης και ο Cal με τον Jack δεν είναι μακριά. Ελπίζω να δίνουμε μάχες κοντά με τους άλλους μέχρι το τέλος».

Επόμενο άρθρο »

Μέσα σε 3 χρόνια

« Προηγούμενο άρθρο

Με πέτρα στο μάτι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα