• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο ROMAGNOLI αρχιμηχανικός του DOVIZIOSO;
Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία...
Νέα 29/10/2009 - 16:32

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία θέλουν τον επικεφαλής της ομάδας του Jorge Lorenzo, Daniele Romagnoli -o oποίος μετά τον αγώνα της Valencia αποχωρεί από τη Fiat Yamaha- να μετακομίζει στη Repsol Honda αναλαμβάνοντας χρέη αρχιμηχανικού του Andrea Dovizioso.

O Iταλός θέλει να έχει πιο ενεργό ρόλο στο box γι' αυτό άλλωστε και αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Yamaha στο τέλος της σεζόν.

«Όπως έχω ήδη πει στόχος μου είναι να επιστρέψω σε πιο ενεργό ρόλο στο box. Θέλω να ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά γνωρίζω πολύ καλά», σχολίασε ο ίδιος που απέφυγε να μιλήσει για το μέλλον του.

Οι τελευταίες πληροφορίες λοιπόν τον θέλουν να αναλαμβάνει χρέη αρχιμηχανικού του Andrea Dovizioso από τη στιγμή που ο νυν αρχιμηχανικός του Ιταλού αναβάτη, Pete Benson, έτσι κι αλλιώς δεν θα βρίσκεται του χρόνου στο πλευρό του Dovi.

Όπως ήδη έχουμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο τη θέση του Romagnoli στην ομάδα του Lorenzo αναμένεται να πάρει ο Massimo Meregalli, αφεντικό της ομάδας της Yamaha στα WSBK.

Επόμενο άρθρο »

DOOHAN: "Η Honda χρειάζεται σοβαρότερη ηγεσία."

« Προηγούμενο άρθρο

BRIDGESTONE: Ικανοποίηση από την απόδοση των ελαστικών στην Sepang.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ