• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HRC: Προετοιμασία για το ‘19
Ιδιωτικό τεστ στο Misano
Νέα 17/09/2018 - 09:31

Η Honda θα έχει το καλύτερο δίδυμο τη νέα χρονιά στο Πρωτάθλημα, όμως θέλει να έχει και την καλύτερη μοτοσυκλέτα, ώστε να συνεχίσει να κυριαρχεί.

 

Η RC213V μόνο άσχημη μοτοσυκλέτα δεν είναι, ωστόσο υπολείπεται σε σχέση με την GP18 που κατά γενική ομολογία θεωρείται η καλύτερη μοτοσυκλέτα τώρα.

 

Άλλωστε το παραδέχεται και ο ίδιος ο Marc Marquez, η αιχμή του δόρατος του HRC, με τον Ισπανό να έχει κερδίσει 221 βαθμούς για την Honda.

 

Είναι ενδεικτικό ότι στο Πρωτάθλημα των Κατασκευαστών,  ο μόνος άλλος που έχει προσφέρει βαθμούς είναι ο Crutchlow κι αυτός έχει δώσει μόλις 35β μέχρι στιγμής.

 

Η Honda βλέπει την Ducati να σημειώνει άλματα προόδου με τη μοτοσυκλέτα της και δεν θέλει να μείνει πίσω. Έτσι η δουλειά για την πρωτότυπη του 2019 έχει ήδη ξεκινήσει!

 

Την περασμένη εβδομάδα, ο Marc Marquez ήταν στο Misano για ιδιωτικές δοκιμές μιας ημέρας, με τον Ισπανό να είχε στη διάθεσή του τρεις μοτοσυκλέτες!

 

Μια του 2018 και άλλες δυο πρωτότυπες του 2019. Προηγουμένως, στις δοκιμές της Βαρκελώνης και του Brno (φωτό), ο Marc είχε δοκιμάσει μια μαύρη μοτοσυκλέτα.

 

Δεν ήταν πρωτότυπη του ’19, αλλά μια πειραματική με κάποια νέα εξαρτήματα τα οποία χρησιμοποίησε στους επόμενους Αγώνες ο Ισπανός.

 

Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά και αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στο τεστ της περασμένης εβδομάδας, έλειπε ο Dani Pedrosa.

 

Ο Dani δεν θα είναι στην ομάδα τη νέα χρονιά και, όπως έχουμε επισημάνει, αναμένεται να είναι δοκιμαστής της ΚΤΜ το ’19. Γι’ αυτό και δεν τον κάλεσαν στο τεστ.

 

Φυσικά ακόμα υπάρχει χρόνος για τη νέα μοτοσυκλέτα που θα δοκιμαστεί στα τεστ της Valencia και της Jerez, που θα είναι πολύ σημαντικά μιας και τότε θα είναι στην ομάδα και ο Jorge Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Torres αντί Rabat

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Portimao: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα