• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Το απίστευτο σερί συνεχίζεται!
Τρία συνεχόμενα διπλά για πρώτη φορά!
Νέα 17/09/2018 - 09:56

Ο Jonathan Rea περιέγραψε τη χτεσινή του νίκη ως «απίστευτη», μετά από έναν δύσκολο Αγώνα στο Portimao, με τον Ιρλανδό να κάνει το διπλό στην Πορτογαλία.

 

Αν και στην αρχή φάνηκε να δυσκολεύεται απέναντι στην Ducati του Chaz Davies, εν τέλει ο Rea βρήκε τρόπο να βάλει μπροστά την Kawasaki του.

 

Στη συνέχεια ο ρυθμός του ήταν εντυπωσιακός και πήρε τους 25β, που τον φέρνουν ακόμα πιο κοντά στον 4ο συνεχόμενο Τίτλο του, μιας και πλέον έχει διαφορά 116β από τον δεύτερο.

 

Έτσι, σε δυο εβδομάδες θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει έναν ακόμα Τίτλο, στην ίδια πίστα που το έκανε και πέρυσι: στο Magny Cours.

 

«Το σερί αυτό είναι απίστευτο», έλεγε ο Rea που για πρώτη φορά κατάφερε να κάνει τρία συνεχόμενα διπλά (Laguna Seca, Misano, Portimao).

 

«Ήταν πραγματικά δύσκολος Αγώνας κι έπρεπε να δώσω πολλές μάχες στην αρχή. Έκανα καλή αρχή, βρήκα την ευκαιρία και πέρασα τον Tom και μετά κυνήγησα τον Chaz».

 

«Μου πήρε αρκετούς γύρους να τον περάσω επειδή φρέναρε πολύ βαθιά, ενώ και η μοτοσυκλέτα του ήταν πολύ γρήγορη στην ευθεία. Μόλις τον πέρασα όμως, συγκεντρώθηκα στο ρυθμό μου».

 

«Ο ρυθμός ήταν λίγο υψηλότερος λόγω της ανεβασμένης θερμοκρασίας αλλά κι επειδή χρησιμοποίησα ελαστικό στην αρχή για τις προσπεράσεις».

Επόμενο άρθρο »

2ος αγώνας MiniGP Cup 2018.

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: Αντικαθίσταται ο Fenati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα