• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Rea «καταστρέφει» τα SBK;
«Δεν είναι και ο πιο χαρισματικός τύπος»
Νέα 18/09/2018 - 11:26

Ο Gregorio Lavilla είναι ο Αθλητικός Διευθυντής της Dorna, αποκλειστικά επιφορτισμένος με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των SBK-Motul.

 

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε ότι ο Rea είναι ο υπαίτιος της πτώσης των SBK σε δημοτικότητα, μιας και «δεν είναι και ο πιο χαρισματικός τύπος»!

 

Απ’ όταν πήγε στην Kawasaki ο Jonathan Rea, το 2015, κανείς δεν έχει καταφέρει να του πάρει Τίτλο, με τον Ιρλανδό να ετοιμάζεται φέτος να πανηγυρίσει τον 4ο συνεχόμενό του.

 

Η κυριαρχία του Ιρλανδού στο Πρωτάθλημα, συνέπεσε (;) και με την πτώση σε νούμερα τηλεθέασης των SBK-Motul, κάτι που φυσικά απασχολεί την Dorna.

 

Μιλώντας στο Eurosport, ο Gregorio Lavilla ρωτήθηκε για τα προβλήματα του Πρωταθλήματος και είπε:

 

«Είναι μια κάπως αστεία ερώτηση, διότι σε άλλα Πρωταθλήματα όταν έχεις έναν πραγματικά δυνατό, όλοι προσπαθούν ν’ αξιολογήσουν τα πράγματα».

 

«Εμείς έχουμε έναν πραγματικά δυνατό, αλλά αυτός δεν είναι και ο πιο χαρισματικός τύπος και ο κόσμος έχει χάσει το ενδιαφέρον του».

 

«Δεν κάνουμε κάτι για ν’ αλλάξει αυτό, απλά προσπαθούμε να έχουμε πιο δίκαιους Αγώνες και τους καλύτερους οδηγούς για να παλεύουν για τη νίκη».

 

«Αν έτσι όμως έχουν τα πράγματα, αν ένας μόνο νικάει, τότε πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια».

Επόμενο άρθρο »

Το μήνυμα του Zarco

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin: Με τα ελαστικά μας;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα