• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Dorna θέλει να επιστρέψει ο Fenati!
Ο Ezpeleta τον θέλει ακόμα και στο Motegi
Νέα 19/09/2018 - 12:06

Μετά τη διεθνή κατακραυγή για την αδιανόητη κίνηση του Romano Fenati επί του Stefano Manzi στον Αγώνα της Moto3 στο Misano, τα πράγματα παίρνουν διαφορετική τροπή.

 

Ο Ιταλός αναβάτης δέχτηκε ποινή αποκλεισμού για δυο Αγώνες από το Πρωτάθλημα, ενώ απολύθηκε από την Marinelli Snipers κι έχασε τη θέση του στην Forward MV Agusta για το ’19.

 

Η Ιταλική Ομοσπονδία του αφαίρεσε την αγωνιστική άδεια και υπήρξαν μάλιστα φήμες ότι θα υπάρξει ποινική δίωξη εναντίον του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

 

Πριν λίγες ώρες έδωσε το παρών στη Γενεύη, στην έδρα της FIM κι έδωσε τη δική του εξήγηση για τα όσα έγιναν στο Misano.

 

Ο Vito Ippolito, ο Πρόεδρος της FIM, είχε δηλώσει ότι δεν είναι στις προθέσεις του να «σταυρώσει» τον θερμόαιμο Ιταλό, ο οποίος μετά απ’ όλα όσα έγιναν, έλεγε ότι θα σταματήσει την καριέρα του.

 

Στο τέλος της συνάντησης στα κεντρικά της FIM δεν βγήκε κάποια είδηση, ούτε υπήρξε κάποια επίσημη ενημέρωση.

 

Σύμφωνα, πάντως, με το «αδελφό» gpone.com, η FIM προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον Fenati σε μια καμπάνια για την ανάδειξη του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας μέσα στην πίστα.

 

Επιπλέον, ο Carmelo Ezpeleta, ο CEO της Dorna, θέλει να επιστρέψει στους Αγώνες ο Fenati και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται! Μάλιστα θα προσπαθήσει να του βρει θέση για το GP Ιαπωνίας.

 

Στο Motegi θα έχει τελειώσει η ποινή του Ιταλού, όμως τα πράγματα δενθα είναι εύκολα μιας και δεν υπάρχουν θέσεις στην Moto2. Τρόποι όμως να επιστρέψει υπάρχουν...

 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μια ενδεχόμενη επιστροφή του Romano Fenati στις πίστες θα διχάσει τον κόσμο αλλά και το paddock του Πρωταθλήματος.

 

Θεωρείτε ότι είναι σωστό να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον Ιταλό οδηγό; Πείτε μας τη γνώμη σας στη σχετική δημοσκόπηση που κάνουμε στο αριστερό κάτω μέρος της σελίδας μας.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Βοήθησα την Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Ποιός θα είναι ο νέος Marquez;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα