• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τιμωρία για Vinales-Morbidelli
Lorenzo: Ήταν σαν το Tour de France!
Νέα 22/09/2018 - 20:46

Οι Αγωνοδίκες τιμώρησαν τους Maverick Vinales και Franco Morbidelli καθώς οι δυο τους οδήγησαν επικίνδυνα στις κατατακτήριες δοκιμές.

 

Σαν να μην έφταναν οι εφιαλτικές στιγμές που ζει η Yamaha, η οποία παραλίγο να μην είχε μοτοσυκλέτα στην πρώτη 12άδα, ήρθε και η τιμωρία του Vinales.

 

Ο Ισπανός ήταν η μόνο Yamaha που πέρασε στις ΚΑΤ2, αλλά δεν θα ξεκινήσει από την 11η θέση που πήρε, αλλά από την 14η λόγω της τιμωρίας του.

 

Αντί για 3, ο Morbido θα χάσει 6 θέσεις στον αυριανό σχηματισμό εκκίνησης (ο λόγος είναι ότι το έχει ξανακάνει) κι έτσι θα ξεκινήσει από την 20η θέση.

 

Έτσι, ο Johann Zarco θα είναι η καλύτερη Yamaha αύριο στην εκκίνηση, από την 12η θέση.

 

Οι κατατακτήριες της μεγάλης κατηγορίας, δυστυχώς, θύμιζαν την άσχημη εικόνα των κατατακτηρίων της Moto3, με αρκετούς να περιμένουν ν’ ακολουθήσουν κάποιον άλλο.

 

O Lorenzo αστειεύτηκε λέγοντας ότι δεν ήταν κατατακτήριες αυτές, αλλά το “Tour de France”, o γνωστός ποδηλατικός Αγώνας.

 

Ο Ισπανός θα ήθελε να επιβληθούν τιμωρίες για τη συμπεριφορά των οδηγών, λέγοντας: «Έχουμε τους καλύτερους οδηγούς και τις καλύτερες μοτοσυκλέτες».

 

«Είναι εντελώς παράλογο να γίνονται τέτοια πράγματα. Κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να περιμένουν σαν να επρόκειτο για την Moto3».

 

«Κατά τη γνώμη μου πρέπει να τιμωρηθούν».

 

Ο Dovizioso, που ήταν μαζί του στη συνέντευξη τύπου, είπε ότι ναι μεν «...δεν είναι ωραίο», αλλά «..δεν χρειάζεται να υπάρξουν ποινές».

 

Τέλος, ο Marquez που προσπάθησε ν’ ακολουθήσει τον Dovizioso μέσα στην πίστα, είπε: «Αυτά έχουν οι Αγώνες. Πάντα κάποιος θα προσπαθεί ν’ ακολουθήσει τον πιο γρήγορο».

 

«Αν θέλουν να σταματήσει αυτό, θα πρέπει ν’ αλλάξουν οι κατατακτήριες. Το καλό πάντως είναι ότι σ’ εμάς, αν κόψεις πολύ κρυώνουν τα ελαστικά και δεν είναι έτοιμα για να πιέσεις στον επόμενο γύρο».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δίλημμα στρατηγικής

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2: Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα