• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δυο γύρους «φωτιά»!
Έκανε ο Marquez και με κέρδισε
Νέα 23/09/2018 - 20:19

Ο Andrea Dovizioso παραδέχθηκε ότι δεν είχε το κάτι παραπάνω που θα ήθελε στο τέλος του Αγώνα, για να απειλήσει και να συνεχίσει το σερί της Ducati.

 

Η GP18 έχασε τη μάχη στην Aragon από την Honda και τον Marc Marquez και υπέστη την ήττα για πρώτη φορά μετά από τρεις συνεχόμενες επιτυχίες.

 

«Φτάσαμε εδώ με αυτοπεποίθηση και οι αντίπαλοί μας πίστευαν ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε μια εύκολη νίκη, αλλά δεν είναι ποτέ έτσι».

 

«Δυστυχώς δεν κερδίσαμε, αλλά είμαστε πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι. Κάναμε τεράστιο βήμα. Απ’ αυτόν τον Αγώνα θα μάθουμε για το μέλλον κι αυτό είναι σημαντικό».

 

Ο Marquez έκανε τη διαφορά στο τέλος, όταν ο Dovi δεν είχε άλλη πρόσφυση παρά το ότι είχε βάλει το σκληρό πίσω ελαστικό της Michelin.

 

Την ίδια ώρα ο Marquez έκανε υπέροχη διαχείριση του μαλακού του και βρήκε τα λίγα παραπάνω δέκατα που χρειάστηκε για να φτάσει στη νίκη.

 

«Περίμενα να τον δω να δυσκολεύεται προς το τέλος, αλλά πραγματικά είχε πολύ καλή ταχύτητα. Στις δεξιές έχανε πολύ με το μαλακό, αλλά στις αριστερές ήταν πολύ δυνατός».

 

«Στην πραγματικότητα δεν ήμουν σε θέση να παλέψω μαζί του».

 

Στη συνέχεια μίλησε για τον εξαιρετικό Iannone: «Ήταν έκπληξη για μένα! Ήξερα ότι είχε καλό ρυθμό, αλλά πολλές φορές είσαι γρήγορος στα ελεύθερα και όχι στον Αγώνα».

 

«Όλοι δυσκολευόμασταν με τα ελαστικά, αλλά η αληθινή μάχη ήταν ανάμεσα σ’ εμένα και τον Marc. Όμως στο τέλος δεν είχα λάστιχο για να δώσω μάχη».

 

«Προσπάθησα, αλλά στους δυο τελευταίους γύρους ήταν πραγματικά πολύ γρήγορος και δεν είχα την ευκαιρία να τον σταματήσω».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Το ρίσκο «κλείδωσε» τη νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ο Marc με κατέστρεψε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα