• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Να μου ζητήσει συγγνώμη!
Το έχει ξανακάνει... δεν τον νοιάζει κανείς!
Νέα 24/09/2018 - 15:14

Ο Jorge Lorenzo δεν θα ξεχάσει εύκολα τον Αγώνα στην Aragon, μέσα στην πατρίδα του, εκεί που για πολλούς ήταν το φαβορί για τη νίκη.

 

Η πτώση του στην 1η στροφή της πίστας στην εκκίνηση του Αγώνα ήταν οδυνηρή για τον Lorenzo, ο οποίος έχει κατηγορήσει ανοιχτά τον Marquez γι’ αυτή.

 

Ο οδηγός της Ducati συνεχίζει και καταφέρεται εναντίον του μελλοντικού ομόσταυλού του, ζητώντας από αυτόν να του ζητήσει συγγνώμη για ό,τι έκανε.

 

«Είμαι πολύ απογοητευμένος και νευριασμένος.... ξεκίνησα καλά, αλλά ο Marc φρέναρε αργά στην 1, έκανε μια ύπουλη κίνηση, ένα block-pass και με έβγαλε εκτός».

 

«Το έχει ξανακάνει και δεν τον νοιάζει για κανέναν. Δεν σκοπεύω να πάω στους Αγωνοδίκες αλλά ελπίζω να μην επαναληφθεί».

 

«Με ξέρει καλά και ήξερε ότι θα προσπαθούσα να φύγω μπροστά. Έκανε την ίδια κίνηση σήμερα που έκανε και στο Silverstone το ’14 ή φέτος στην Αυστρία».

 

«Η διαφορά είναι ότι στην Αυστρία δεν κατέληξα στα χαλίκια... ελπίζω να έρθει και να ζητήσει συγγνώμη ειδάλλως θα αναγκαστώ να κάνω πράγματα που δεν θέλω».

 

«Οι Αγώνες δεν κερδίζονται στην πρώτη στροφή και το ξέρει καλά. Ελπίζω να ζητήσει συγγνώμη διότι πέρα από το σπασμένο δάχτυλο, κινδυνεύουν και οι επόμενοι Αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Δυσκολίες και στην Ταϊλάνδη;

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Ο Marc απαντά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα