• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η νέα Katana της Suzuki
Στην Intermot
Νέα Αγοράς 03/10/2018 - 13:44

Η Suzuki παρουσίασε την νέα Katana στην Intermot 2018

 

Η πρώτη μοτοσυκλέτα της Suzuki με το όνομα Katana παρουσιάστηκε το 1981, ήταν η GSX1100 Katana που τότε φάνταζε διαστημική με το ουσιαστικά ανύπαρκτο φέρινγ τον κινητήρα να είναι ορατός την ιδιαίτερη σέλα και όργανα και γενικά το τολμηρό σχέδιο της.

 

Δεν θα λέγαμε ότι η νέα Katana της Suzuki είναι μια modern classic μοτοσυκλέτα μιας και βασίζεται στην πολύ καλή και συγχρονη (αλλά εμφανισιακά άτονη) GSX-S1000, οι γραμμές της νέας Katana σαφέστατα θυμίζουν την σειρά Katana της δεκαετίας του 80 αλλά σε σύγχρονη εκτέλεση, οπότε θα την κατατάξουμε στην ίδια κατηγορία με τις Husqvarna Vitpilen & Svartpilen και την σειρά Neo Sports Café της Honda, μια νέα κατηγορία σύγχρονων μοτοσυκλετών που κρατάνε τις λιτές κλασικές γραμμές των πρώτων μοτοσυκλετών αλλά είναι σαφέστατα λειτουργικά σύγχρονες και σχεδιαστικά μοντέρνες.

.

Ο σύγχρονος υγρόψυτος τετρακύλινδρες κινητήρας αποδίδει 148 ίππους και είναι ο ίδιος με αυτόν της σειράς GSX-S, με ψεκασμό διπλής πεταλούδας, σώμα 44mm (όπως το GSX-R1000) και μπέκ ψεκασμού 10 οπών.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει σύστημα έλεγχου πρόσφυσης (TCS) με 3 προγράμματα, μονόδρομο συμπλέκτη, ABS, ακτινικές δαγκάνες της Brembo, σύστημα υποβοήθησης χαμηλών στροφών και μια νέα οθόνη LCD σαν του GSX-R1000R. Το μπροστινό σύστημα είναι πλήρως ρυθμιζόμενο USD της KYB με καλάμια διαμέτρου 43 χιλιοστών.

Τα ελαστικά είναι τα Roadsport 2s της Dunlop σε διαστάσεις 120/70-17 εμπρός και 190/50-17 πίσω. Ο φωτισμός είναι με LED μπροστά, πίσω και φλας

 

Θα λέγαμε ότι το μόνο μειονέκτημα σε αυτη την εκπληκτική σύγχρονη - ρετρό μοτοσυκλέτα είναι το μόλις 12 λίτρων ρεζερβουάρ καυσίμου.

 

Χαρακτηριστικά 

Κινητήρας: Τετρακύλινδρος Υγροψυκτος 999cc εν σειρά με 4 βαλβίδες/κύλινδρο.

Απόδοση: 148 ίππους

Βάρος: 215 κιλά.

 

Επόμενο άρθρο »

Νέο πρωτότυπο Neo Sports Café

« Προηγούμενο άρθρο

Δύο νέα μοντέλα Brixton Motorcycles στα 250cc

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα