• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυο (θα είναι) πάνω από τον Marquez
Με περισσότερους από πέντε Τίτλους
Νέα 10/10/2018 - 16:45

Ο Marc Marquez ετοιμάζεται να πάρει τον 5ο Παγκόσμιο Τίτλο του στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας ένα προβάδισμα 77β από τον δεύτερο Dovizioso.

 

Αν ο Ισπανός καταφέρει και πάρει τη νίκη στην Ιαπωνία, στον επόμενο Αγώνα του MotoGP, τότε θα στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής μέσα στην έδρα της Honda.

 

Αν καταφέρει και φύγει από το Motegi με διαφορά 75β ή παραπάνω από τον Dovi, τότε και πάλι θα είναι ο Πρωταθλητής.

 

Ακόμα κι αν ο Dovi πάρει τη νίκη σε όλους τους Αγώνες που απομένουν, θα φτάσει τις εφτά στο σύνολο όσες ακριβώς έχει και ο Marc Marquez.

 

Από εκεί και πέρα όμως, ο Marc έχει περισσότερες δεύτερες θέσεις από τον αντίπαλό του ακόμα και αν δεν πάρει καμμία μέχρι το τέλος της χρονιάς.

 

Με τον διαφαινόμενο πέμπτο Τίτλο του, ο Marc Marquez θα έχει μόνο δυο οδηγούς μπροστά του, με περισσότερους Τίτλους στη μεγάλη κατηγορία (500cc/MotoGP).

 

Πέντε Τίτλους έχει στην καριέρα του ο Mick Doohan (1994 έως 1998), ο οποίος μόλις πριν από λίγες ημέρες μίλησε με κολακευτικά (πάλι) λόγια για τον Marquez.

 

Δεύτερος στη σχετική λίστα, με 7 Παγκόσμιους Τίτλους, είναι ο Valentino Rossi (2001 έως 2005, 2008 και 2009).

 

Πρώτος, με 8 Παγκόσμιους Τίτλους στο ενεργητικό του, είναι ο Giacomo Agostini (1966 έως 1972 και 1975), ο οποίος μάλιστα θα βρεθεί στα Μέγαρα αυτό το Σ/Κ!

Επόμενο άρθρο »

Οδηγούμε την πρωτότυπη της Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Ας παγώσουν τα πανηγύρια

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα