• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εφόδιο τα 2 χρόνια στην Ducati
Για τη προσαρμογή του Jorge στην Honda
Νέα 15/10/2018 - 10:25

Η περιπέτεια του Jorge Lorenzo με την Ducati τελειώνει τη φετινή σεζόν, με τον Ισπανό να πηγαίνει στο γκαράζ της Honda για το 2019 και το 2020.

 

Ο Ισπανός είχε μια δύσκολη αρχή και φέτος με την GP18, ωστόσο από το Mugello και μετά οι εμφανίσεις του πάνω στην κόκκινη μοτοσυκλέτα είναι πολύ δυνατές.

 

Ο ίδιος θεωρεί ότι τα δυο χρόνια που προσπάθησε πάρα πολύ για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της Ducati, θα τον βοηθήσουν στην καινούργια πρόκληση της καριέρας του.

 

Έτσι, χωρίς να το λέει όμως ξεκάθαρα, ευελπιστεί ότι με την RC213V δεν θα χρειαστεί να περάσει πάνω από ένας χρόνος για να είναι ανταγωνιστικός.

 

«Ήμουν πολύ μακριά από το σημείο που θα μπορούσα να πω ότι ήμουν άνετα κι έπρεπε να ξαναβρώ τον εαυτό μου από την αρχή για να είμαι και πάλι γρήγορος».

 

«Η όλη διαδικασία αυτή, μου έδωσε και κάποιες ικανότητες που δεν τις είχα στο παρελθόν και αυτές είναι πιθανό ότι θα με βοηθήσουν στην προσαρμογή μου στην Honda».

 

«Παράλληλα έδωσα και σημαντική πληροφόρηση στην Ducati για το τι χρειάζεται ώστε να γίνει πιο ανταγωνιστική η μοτοσυκλέτα».

 

«Η ομάδα δούλεψε σε κάποιους τομείς που δεν είχε δουλέψει παλιά, όπως στο πλαίσιο και στο πρώτο άνοιγμα του γκαζιού».

 

«Μέχρι τότε, τα πάντα ήταν βασισμένα στα ηλεκτρονικά και στον κινητήρα».

Επόμενο άρθρο »

Όχι κι άσχημα για τον Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Melandri: Καλός Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα