• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πιο δυνατές οι Suzuki
Παλεύουν για βάθρα, είναι καλύτεροι
Νέα 22/10/2018 - 14:28

Από τους 6 Κατασκευαστές στη μεγάλη κατηγορία, ο Valentino Rossi κατατάσσει την Yamaha στην 4η θέση δυναμικότητας!

 

Η Honda και η Ducati είναι στις δυο πρώτες θέσεις, με τον Vale να τονίζει ότι πλέον είναι η Suzuki στην τρίτη θέση.

 

Ο Ιταλός άσος της Yamaha θεωρεί ότι η Suzuki έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

 

Μιλώντας μετά το τέλος του Αγώνα στην Ιαπωνία, όπου δεν κατάφερε να παλέψει για μια θέση στο βάθρο, ο Valentino είπε:

 

«Οι δυο Suzuki και ο Crutchlow ήταν πιο δυνατοί από εμάς. Δυστυχώς αυτές είναι οι δυνατότητές μας. Αυτές και όχι αυτό που φάνηκε στην Ταϊλάνδη. Δυστυχώς...»

 

Όταν του ζητήθηκε να συγκρίνει την Yamaha με την Suzuki, εξήγησε:

 

«Είναι δυνατοί. Αν ο Iannone δεν έπεφτε θα ήταν μπροστά. Παλεύουν για το βάθρο. Είναι πιο δυνατοί από εμάς».

 

Ο Rins κατάφερε να πάρει το τρίτο του βάθρο για φέτος, εκμεταλλευόμενος την πτώση του Dovizioso στο τέλος.

 

Η Yamaha ακόμα δεν έχει παρουσιάσει τη μοτοσυκλέτα του ’19 σε κάποιο τεστ, την ώρα που η Suzuki είχε την πρωτότυπη της νέας σεζόν στο Motegi.

 

Τη μοτοσυκλέτα αυτή, που φυσικά ακόμα δεν είναι 100% έτοιμη, είχε στη διάθεσή του ο δοκιμαστής της ομάδας, ο Sylvain Guintoli (21ος στον Αγώνα).

Επόμενο άρθρο »

Motegi: Φωτογραφικό

« Προηγούμενο άρθρο

Στη θέση του Lorenzo ο Bautista

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ YAMAHA V4:
  • O FABIO QUARTARARO ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ
  • O TOPRAK RAZGATLIOGLU ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ
  • O TOPRAK RAZGATLIOGLU ΘΑ ΕΙΝΑΙ 4ος ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ MICHELIN
  • O JACK MILLER ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ
  • O ALEX RINS ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ