• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Υπάρχουν δυο Marquez μέσα του
Κι όταν συναντηθούν, θα ρίχνει μισή πίστα στον δεύτερο!
Νέα 23/10/2018 - 10:50

Το GP στην Ιαπωνία ολοκληρώθηκε με τον Marc Marquez να παίρνει τον Τίτλο του Πρωταθλητή. Να τι είχε να πει ο γνωστός Carlo Pernat για τον Αγώνα:

 

«Μιλάμε για τον Marquez, έναν οδηγό που έχει πάρει πέντε Τίτλους σε έξι χρόνια. Δεν νομίζω να έχει πετύχει κάτι τέτοιο κανείς, ίσως πιο παλιά ο Agostini, αλλά όχι στην ηλικία του».


«Θεωρώ ότι υπάρχουν δυο πιλότοι μέσα του. Ο Marc που είναι επιθετικός και ψάχνει συνεχώς το όριο και ο Marquez που τερματίζει τους Αγώνες και δεν πέφτει τόσο πολύ».

 

«Οι δυο αυτοί έρχονται όλο και πιο κοντά και όταν συναντηθούν, θεωρώ ότι θα ρίχνει μισή πίστα στον δεύτερο».

 

«Θα του πάρει άλλα δυο χρόνια, νομίζω, για να γίνει αυτό και ο Marc το ξέρει. Ξέρει ότι δεν έχει όρια».

 

«Για την Yamaha; Έχουν τον λάθος κινητήρα... είναι όπως η Suzuki το 2017. Το να βλέπεις λυπημένα τα μάτια του Rossi δεν είναι ευχάριστο».

 

«Όταν χάνεις το βλέμμα του τίγρη, είναι πολύ δύσκολο να βρεις λύσεις».

 

«Η Suzuki έχει κάνει πρόοδο και είναι κρίμα που έπεσε ο Andrea γιατί θα ήταν ανταγωνιστικός. Νομίζω το ’19 θα τους βλέπουμε στις πρώτες θέσεις. Πρέπει όμως να δούμε και το επίπεδο του Mir».

 

«Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κράτησαν τον Iannone. Όπως και στην Ducati θα πρέπει να δουν τι θα γίνει με τον Petrucci. Νομίζω έκαναν καλά και του έκαναν συμβόλαιο για ένα χρόνο».

 

«Τέλος, είμαι χαρούμενος με την ανάδειξη του Spencer σε επικεφαλής των Αγωνοδικών. Έχουν κάνει διάνα. Στο μέλλον θα έχουμε πιο δίκαιες κι επαγγελματικές αποφάσεις».

Επόμενο άρθρο »

Mε επιτυχία έκλεισε το 2018 η ΒΕΑ-Kouzounas Racing

« Προηγούμενο άρθρο

Αποτυχία γιa Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα