• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VALENCIA LIVE: Το παρασκήνιο των Ελεύθερων Δοκιμών 1
Ο Ben Spies με την 3η εργοστασιακή Μ1, έμεινε 2.239 του δευτερολέπτου πίσω
Νέα 06/11/2009 - 16:22

 

Στο τέλος των πρώτων Ελεύθερων Δοκιμών του MotoGP, ο Casey Stoner και η Ducati του σημείωσαν τον καλύτερο χρόνο, μάλιστα σε 3 συνεχόμενους γύρους.

Μέχρι τότε ο Jorge Lorenzo με την Yamaha M1 έδειχνε ο πιο δυνατός, με σταθερά τον ταχύτερο γύρο από τη μέση των δοκιμών και μετά.

 

Ο Dani Pedrosa σημείωσε την 3η καλύτερη επίδοση και φάνηκε πολύ καλά πάνω στην Honda RCV212.

 

Ο Valentino Rossi με την άλλη Μ1 είναι 4ος, αλλά αρκετά μακριά από το χρόνο του πρώτου, αφού 0.686 του δευτερολέπτου είναι πολύς χρόνος για ια τόσο μικρή πίστα, με μήκος 4,005 μ.

Η απόδοση του Randy De Puniet στην 5η θέση, δεν χαρακτηρίζεται πια έκπληξη, αφού ο Γάλλος έχει δείξει φέτος ότι είναι από τους καλύτερους μη – εργοστασιακούς οδηγούς.

 

Στην 6η θέση ο Alex De Angelis προσπαθεί πολύ ώστε να αποδείξει στην Scot, αλλά και την κυβέρνηση του Σαν Μαρίνο ότι αξίζει να επενδύσουν πάνω του και να τον κρατήσουν στη μεγάλη κατηγορία του χρόνου.

 

Ο Ben Spies με την 3η εργοστασιακή Μ1, έμεινε 2.239 του δευτερολέπτου πίσω από την κορυφή, αλλά φαίνεται ότι μαθαίνει γρήγορα την πίστα και την μοτοσυκλέτα. Η 15η θέση, λιγότερο από 0.2 του δευτερολέπτου πίσω από τον Toni Elias θεωρείται καλό ξεκίνημα.

Ο Stoner πετάει με την Ducati GP9
Ο Stoner πετάει με την Ducati GP9
Δυνατός ο Lorenzo, με νέο κράνος και εδώ
Δυνατός ο Lorenzo, με νέο κράνος και εδώ

Επόμενο άρθρο »

VALENCIA LIVE: Το νέο κράνος του Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

VALENCIA Ε.Δ.1 125cc: Στην κορυφή ο Simon.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα