• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πλέκει το εγκώμιο της Yamaha!
«Πολύ γρήγορη, φοβερή επιτάχυνση»
Νέα 04/11/2018 - 16:36

Με τα καλύτερα λόγια για την Yamaha μιλούσε μετά το τέλος του Αγώνα στην Sepang ο Marc Marquez, ο μεγάλος νικητής.

 

Ο Ισπανός έσταζε μέλι για τις αλλαγές που έχουν γίνει στο συγκεκριμένο εργοστάσιο και όπως έλεγε, ήταν ο καλύτερος Κατασκευαστής στο GP της Μαλαισίας.

 

Το μεγάλο πρόβλημα των Yamaha, όπως έχει επισημανθεί πολλές φορές, έγκειται στην επιτάχυνση, όμως και σ’ αυτό το κομμάτι έχουν κάνει τεράστια πρόοδο.

 

«Αυτό το Σ/Κ η Yamaha ήταν πολύ γρήγορη! Εγώ δυσκολευόμουν για πρόσφυση και όταν ήμουν ειδικά πίσω από τον Rossi, αλλά και από τον Zarco, είδα ότι έχουν φοβερή επιτάχυνση, φοβερό κράτημα».

 

«Εδώ σ’ αυτή την πίστα τα ελαστικά δεν φθείρονταν πολύ και φαίνεται ότι έχουν βελτιωθεί πολύ. Δεν ξέρω πως, αλλά έχουν πολύ καλή επιτάχυνση κι αυτό κάνει τη διαφορά».

 

«Κανονικά παλεύουμε απέναντι στην Ducati, αλλά αυτό το Σ/Κ η Yamaha ήταν η δυνατότερη και είμαι υπερήφανος γιατί και πάλι, σε μια πίστα που δυσκολευόμασταν, είμαστε εκεί».

 

«Τώρα θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με θετικό τρόπο και θα δουλέψουμε σκληρά για τον επόμενο Αγώνα γιατί η Yamaha από την Ταϊλάνδη και μετά είναι πολύ δυνατή».

 

Ο Marc, με την 9η φετινή του νίκη, έχει τις περισσότερες μέσα στη σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, με εξαίρεση το 2014.

 

«Τότε, με αυτή τη μοτοσυκλέτα, ένοιωθα ακόμα καλύτερα. Φέτος κυριάρχησα αλλά δυσκολευόμουν. Έχω πέσει δεν θυμάμαι κι εγώ πόσες φορές φέτος».

 

«Όταν πέφτεις σημαίνει ότι πιέζεις και ότι δυσκολεύεσαι... όμως το πιο σημαντικό είναι ότι πετύχαμε το στόχο μας για φέτος, που ήταν να είμαστε σταθεροί σε όλες τις πίστες».

Επόμενο άρθρο »

«Συντετριμμένος» ο Rossi...

« Προηγούμενο άρθρο

Ένα πράγμα μένει ν’ αλλάξουμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα