• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EICMA: Η ηλεκτρική Arc Vector
Με την υποστήριξη της Jaguar Land Rover!
Τεστ-Μοντέλα 09/11/2018 - 14:17

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις στη φετινή EICMA, ήταν αυτή της ηλεκτρικής Arc Vector που έκανε το ντεμπούτο της στο Μιλάνο.

 

Το συγκεκριμένο project έχει την υποστήριξη της InMotion Ventures, που αποτελεί ένα επενδυτικό σκέλος της Jaguar Land Rover!

 

Ο συνδετικός κρίκος των δυο πλευρών είναι ο ιδρυτής της Arc, ο Mark Truman, ο οποίος ήταν μέλος της White Space, μιας θυγατρικής της Jaguar Land Rover.

 

Η Arc φρόντιζε να κρατά σε υψηλά επίπεδα το ενδιαφέρον του κοινού για το νέο της μοντέλο, με προσεγμένες διαρροές τις προηγούμενες εβδομάδες.

 

Η δυναμική είσοδος της εταιρείας στο χώρο της μοτοσυκλέτας θα συνοδεύεται και από ρούχα και αξεσουάρ για τον αναβάτη, όπως κράνη με τεχνολογία HUD (Heads-up-Display).

 

Το μοντέλο της Arc, η Vector, θ’ αποδίδει 127 ίππους και σύμφωνα με την εταιρεία θα έχει τελική 241χλμ/ώρα.

 

Περιέργως δεν γίνεται κάποια αναφορά στα χαρακτηριστικά της μπαταρίας, αλλά η Arc μας λέει ότι αυτή θα φτάνει για 190χλμ στην εθνική και 270χλμ στην πόλη.

 

Το πλαίσιο είναι από ανθρακόνημα, όπως και το ψαλίδι με τους τροχούς, ενώ οι αναρτήσεις είναι της Ohlins και τα φρένα της Brembo, όπως θα περίμενε κανείς από μια μοτοσυκλέτα που θα κοστίζει πάνω από 100,000€!

 

Η Vector δεν θα βγει σε παραπάνω από 355 κομμάτια παγκοσμίως και θα ζυγίζει περίπου 220 κιλά.

Επόμενο άρθρο »

Aprilia Concept RS 660

« Προηγούμενο άρθρο

EICMA: Aprilia RSV4 1100 Factory

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα