• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Δεν το πιστεύω!
Ότι η GP19 προήλθε από την παλιά μοτοσυκλέτα
Νέα 23/11/2018 - 12:45

Ο Jack Miller οδηγούσε φέτος μια GP17 μοτοσυκλέτα της Ducati στο Πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας, όπου και τερμάτισε στην 13η θέση.

 

Για τη νέα σεζόν όμως, ο Αυστραλός θα έχει στη διάθεσή του μια GP19, την αρχική έκδοση της οποίας είχε την ευκαιρία να οδηγήσει στην Valencia.

 

Ο Miller ήταν ενθουσιασμένος, χαρακτηρίζοντας εκπληκτική τη νέα του μοτοσυκλέτα και όταν τον ρώτησαν τις διαφορές ανάμεσα στην GP17 και την GP19, είπε:

 

«Ουσιαστικά δεν υπάρχουν καθόλου κοινά σημεία! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η μοτοσυκλέτα είναι από την ίδια οικογένεια. Τα πάντα είναι καινούργια!»

 

Την πρώτη ημέρα των δοκιμών ο Αυστραλός αντιμετώπισε ένα τεχνικό πρόβλημα κι έμεινε στην 14η θέση.

 

Τη δεύτερη όμως κατόρθωσε να κατεβάσει πάνω από 1,5 δευτερόλεπτο το χρόνο του και να σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση, με διαφορά 0,182’’ από τον πρώτο!

 

«Είναι δύσκολο να πιστέψω ότι το πλεονέκτημά της σε σχέση με την προηγούμενη μοτοσυκλέτα που είχα, είναι μόνο 2 ετών. Οι αλλαγές που έχει είναι τρελές

 

«Είναι καλύτερη παντού: στις στροφές, στα φρένα, στο πως σταματάει, στην επιτάχυνση... είναι ομαλή».

 

Η Ducati έχει κάνει τεράστια πρόοδο τα τελευταία χρόνια με τη «φιλικότητα» της Desmosedici προς τον οδηγό της και ο Miller επιβεβαιώνει ότι αυτό συνεχίζεται και με την GP19:

 

«Τη νοιώθεις ακόμα πιο εύκολη! Αυτό είναι σίγουρο. Τη νοιώθεις πιο εύκολη, πιο ελαφριά και ειδικά στις αλλαγές κατεύθυνσης. Στρίβει και πολύ καλύτερα».

Επόμενο άρθρο »

Εξυμνούν τον Oncu!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Pirro δεν θα είναι στην Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα