• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Jerez Test: Ημέρα 1η
Τρεις ώρες πριν το τέλος, Marquez-Dovi στα 2χιλ
Νέα 28/11/2018 - 16:53

Δυο ώρες απομένουν για το τέλος της πρώτης ημέρας των δοκιμών της μεγάλης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Jerez.

 

Αυτή την ώρα ο Marc Marquez είναι μπροστά από τον Andrea Dovizioso για δυο χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Μέχρι και λίγο πριν τις 15:30 ώρα Ελλάδας, ήταν ο Dovi αυτός που κρατούσε την πρώτη θέση, αλλά ο Παγκόσμιο Πρωταθλητής κατάφερε να ξεπεράσει για λίγο το χρόνο του.

 

Στην τρίτη θέση είναι ο Jorge Lorenzo ο οποίος έχει ένα νέο ντεπόζιτο για τη μοτοσυκλέτα του. Ο Ισπανός είναι δυο δέκατα από την κορυφή και τον ομόσταυλό του.

 

Πίσω από τις Honda και την Ducati είναι η Yamaha του Maverick Vinales με μια διαφορά στα 0,482 από την κορυφή.

 

Μόλις εννέα χιλιοστά πίσω από την Yamaha του Vinales είναι η Aprilia του Andrea Iannone που είναι πολύ κοντά στο να σπάσει το φράγμα του 1:39.

 

Εντυπωσιάζει και στην Jerez ο Franco Morbidelli, ο οποίος έχει τον έκτο καλύτερο χρόνο και κρατά πίσω του για την ώρα την Ducati του Danilo Petrucci.

 

Στη δεκάδα των πρώτων ο Alex Rins, όπως και οι Takaaki Nakagami (σημ: εν τω μεταξύ ανέβηκε στην 3η θέση ο Ιάπωνας) και Jack Miller.

 

Λίγο νωρίτερα το τεστ διακόπηκε για μερικά λεπτά εξαιτίας μιας πτώσης του Joan Mir (στη φωτό η μοτοσυκλέτα του). Ευτυχώς ο Ισπανός rookie είναι καλά στην υγεία του.

Επόμενο άρθρο »

MotoGP Jerez Test Ημέρα 1η

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν χάνει χρόνο ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα