• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pirelli & Metzeler κερδίζουν Τίτλους και Νίκες
Νέα 11/12/2018 - 19:49

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

 

Pirelli & Metzeler κερδίζουν Τίτλους και Νίκες

 

Η παρουσία των Pirelli-Metzeler στους Αγώνες των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Ταχύτητας Motocross και Enduro ήταν δυναμική για το 2018.

Στην Ταχύτητα ο τρομερός 15χρονος Χρήστος Παπανικολάου κέρδισε τους 11 από τους 12 Αγώνες που συμμετείχε, στις κατηγορίες Racing & ΝΕΩΝ ΟΔΗΓΩΝ και φυσικά πήρε και τους δύο Τίτλους των αντίστοιχων Πρωταθλημάτων. 

Στην κατηγορία Supersport 300 ο 14χρονος Νίκος Ελευθεριάδης αναδείχθηκε Κυπελλούχος 2018, με 2 Νίκες & 2 δεύτερες θέσεις. 

Στην κατηγορία Supersport ο 19χρονος Δημήτρης Καρακώστας, παρά τις 3 Νίκες και 2 δεύτερες θέσεις, πήρε την 2η θέση στο Πρωτάθλημα, καθώς είχε χάσει έναν Αγώνα λόγω μηχανικής βλάβης. 

Επίσης σημαντικές είναι οι επιτυχίες των οδηγών που προτίμησαν την Metzeler, όπως ο Κώστας Σταμπέλος που πήρε 3 Νίκες στην κατηγορία ΟΡΕΝ, καθώς και οι Κώστας Ζαχαρόπουλος και Μιχάλης Σπηλιώτης που αγωνίστηκαν με εξαιρετικά αποτελέσματα στην κατηγορία Superbikes

Ελευθεριάδης
Ελευθεριάδης

 

Στο Motocross ο Παναγιώτης Κουζής είναι ο Πρωταθλητής Ελλάδας για 16η φορά στην καριέρα του. Τα ελαστικά της Metzeler του έδωσαν τη σιγουριά που χρειάζεται για τις σκληρές μάχες που έδωσε όλη τη χρονιά στην ΜΧ1, κερδίζοντας τους 12 από τους 14 Αγώνες του 2018!

Ο Ανδρέας Ανδρέου με τα Pirelli του κέρδισε 8 Αγώνες και τερμάτισε 2ος στους υπόλοιπους 6, παίρνοντας τον Τίτλο στην κατηγορία ΜΧ2Τ.

Ο Δημήτρης Τουρατζίδης εμπιστεύτηκε τα Pirelli στην ΜΧ1 του Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδος και κυριάρχησε.

Στο Πρωτάθλημα Enduro, ο πολυΠρωταθλητής Βασίλης Σιαφαρίκας με τα ελαστικά της Metzeler πήρε 5 Νίκες και 2 δεύτερες θέσεις για τον Τίτλο της κατηγορίας Ε3.

Καρακώστας
Καρακώστας

 

Η INTRAMOTO ευχαριστεί όλους του οδηγούς που εμπιστεύτηκαν τα ελαστικά των Pirelli & Metzeler στους Αγώνες του 2018

Κουζής
Κουζής
Ανδρέου
Ανδρέου
Τουρατζίδης
Τουρατζίδης
Σιαφαρίκας
Σιαφαρίκας

Επόμενο άρθρο »

Τους ξάφνιασε ο Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Σε αληθινό Rally;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα