• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Δεν θέλω...
...να γίνω εχθρός του Dovi!
Νέα 14/12/2018 - 10:25

Ο νεοφερμένος στο γκαράζ της εργοστασιακής ομάδας της Ducati, Danilo Petrucci, υπογραμμίζει ότι δεν θέλει η σχέση του με τον Dovizioso να είναι «εχθρική».

 

Ο Petrux, που είχε τον καλύτερο χρόνο την 1η ημέρα στο τεστ της Jerez, είχε κατά νου τη σχέση Dovi-Lorenzo όταν έκανε τις παρακάτω δηλώσεις.

 

Το δίδυμο της Ducati φέτος είχαν μερικές έντονες στιγμές αντιπαλότητας, με πιο πρόσφατη αυτή στην Sepang, όταν ο Lorenzo εκνευρίστηκε με δηλώσεις του Dovi.

 

Ο Dovi τότε είχε πει ότι δεν είναι δουλειά του να σχολιάσει γιατί αποσύρθηκε από ένα ακόμα GP ο Lorenzo, λόγια που προκάλεσαν την αντίδραση του Ισπανού.

 

Ο Petrux πάντως, που παίρνει τη θέση του Lorenzo στην Ducati για το 2019 τουλάχιστον, είναι αποφασισμένος να έχει καλή σχέση με τον Dovi.

 

«Ήδη είμαστε καλοί φίλοι και τον σέβομαι σε προσωπικό επίπεδο», σχολίασε ο Danilo και συνέχισε:

 

«Τον σέβομαι ακόμα περισσότερο ως αναβάτη, μιας και κάνει πράγματα που θέλω να μιμηθώ. Το χειμώνα προπονούμαστε μαζί και μιλάμε ξεκάθαρα και δεν θέλουμε να είμαστε εχθροί».

 

«Είμαι υπερήφανος που τον βοηθάω και χρειάζεται κι αυτός έναν δυνατό αναβάτη στο πλάι του και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που με ήθελε».

 

Ο Dovi έχει ήδη επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του Petrucci σε παλιότερες δηλώσεις του:

 

«Έχουμε καλή σχέση με τον Danilo και είμαστε χαρούμενοι που συζητάμε κάποιες λεπτομέρειες μαζί».

 

«Και είναι καλό όταν υπάρχει τέτοια σχέση, διότι τότε μπορείς να βελτιώσεις τις λεπτομέρειες. Αν δουλέψουμε έτσι, αυτό θα είναι καλό και για τους δυο μας».

Επόμενο άρθρο »

Η SKY VR46 του 2019

« Προηγούμενο άρθρο

Στο Hall of Fame o Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα