• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ψάχνει για αθλητικό ψυχολόγο!
Τι αποκαλύπτει ο Vinales
Νέα 11/01/2019 - 08:33

Συνέντευξη στον γνωστό δημοσιογράφο του MotoGP, Mat Oxley, έδωσε ο αναβάτης της Monster Yamaha Maverick Vinales.

 

Σ’ αυτή, αποκάλυψε ότι σκέφτεται σοβαρά να προσλάβει έναν αθλητικό ψυχολόγο για να τον βοηθήσει με το άγχος και το στρες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Πέρυσι ήταν αρκετές οι περιπτώσεις που φαινόταν ότι ο Vinales έχανε τον έλεγχο, απογοητευόταν ή εκνευριζόταν με τα αποτελέσματα της Μ1 μέσα στην πίστα, ή με τη δουλειά των συνεργατών του.

 

Η συναισθηματική του κατάσταση όλη τη χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή και ο Ισπανός παραδέχεται:

 

«Ναι, είναι αλήθεια και δούλεψα πραγματικά πολύ σκληρά πάνω σ’ αυτό. Προσπαθώ να βρω έναν αθλητικό ψυχολόγο, αλλά δεν είναι εύκολο».

 

«Πρέπει να είναι ένας που να με καταλαβαίνει. Κάποιες φορές η αυτοσυγκέντρωσή μου δεν είναι η καλύτερη δυνατή».

 

«Επομένως, ναι, πρέπει να βελτιωθώ. Είμαι απ’ αυτούς που θέλω να βελτιώνομαι χρόνο με το χρόνο και αν βρω έναν καλό αθλητικό ψυχολόγο θα βελτιωθώ πολύ».

 

«Κι αυτό είναι βέβαιο, διότι πέρυσι - όταν δεν τα πήγαινα καθόλου καλά σε κάποιους Αγώνες - ήταν κι επειδή ήμουν ψυχολογικά πεσμένος».

 

«Όπως για παράδειγμα στο Qatar που ήμουν ο πιο γρήγορος οδηγός στην πίστα στο δεύτερο μισό του Αγώνα, καλύπτοντας μια διαφορά 4’’ από τους πρώτους».

 

«Ψυχολογικά όμως δεν ήμουν καλά... αν είχα περισσότερο κίνητρο, αν ανυπομονούσα για την επόμενη ημέρα, τότε ίσως να ήμουν δεύτερος στο Πρωτάθλημα».

Επόμενο άρθρο »

Θέλουν Τίτλο στην Sepang!

« Προηγούμενο άρθρο

Greek Social Media!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα