• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow για Τίτλο!
Αυτό βλέπει ο Cecchinello για το 2020
Νέα 17/01/2019 - 12:38

Ο Lucio Cecchinello, ο ιδιοκτήτης της LCR Honda, υποστηρίζει ότι ο αναβάτης του, ο Cal Crutchlow, μπορεί να διεκδικήσει τον Τίτλο του Πρωταθλητή στο MotoGP το 2020!

 

Ο Cal, που είναι στην ομάδα από το 2015, έκανε την καλύτερή του σεζόν με την LCR το 2018, κατορθώνοντας να πάρει την 7η θέση στη βαθμολογία, αν και έχασε τους 3 τελευταίους Αγώνες λόγω τραυματισμού.

 

Πριν από μερικούς μήνες μάλιστα, ο Βρετανός αναβάτης ανανέωσε το συμβόλαιό του με το HRC και θα μείνει στην LCR μέχρι το 2020.

 

Αυτά τα δυο χρόνια θεωρεί πολύ σημαντικά ο Lucio Cecchinello, μιας και πιστεύει ότι ο Cal μπορεί να εξελιχθεί σε διεκδικητή του Τίτλου.

 

Φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο, ο Βρετανός αναβάτης πρέπει να βελτιώσει κάποια από τα αδύνατά του σημεία, με τον Cecchinello να εξηγεί:

 

«Είναι ένας οδηγός που αγωνίζεται με την καρδιά του και δεν μπορείς να τον αναγκάσεις να σκεφτεί ότι πρέπει να τερματίζει τον Αγώνα».

 

«Αγωνίζεται για τη νίκη κι αυτό έχει συνηθίσει να κάνει και αυτός είναι ο λόγος που ορισμένες φορές παίρνει παραπάνω ρίσκα απ’ ότι πρέπει σ’ έναν Αγώνα».

 

«Όταν έχεις έναν οδηγό με τέτοια νοοτροπία, του λες ότι πρέπει να τερματίσει τον Αγώνα, αλλά αυτός έχει τα δικά του πιστεύω και δεν γίνεται να τον πιέσεις».

 

«Άνθρωποι σαν τον Cal πρέπει να κάνουν κάποια λάθη έτσι ώστε να κατανοήσουν ποιο είναι το όριό τους, πώς να βελτιωθούν».

 

«Πιστεύω ότι μπορεί να παλέψει για το Πρωτάθλημα και θα έλεγα μάλλον το 2020. Νομίζω το ’19 θα είναι μια καλή σεζόν για εμάς και το 2020 μπορούμε να κάνουμε άλλο ένα βήμα».

 

Όταν τον ρώτησαν αν μπορεί, από τη δική του πλευρά, να κάνει κάτι για να βοηθήσει τον Crutchlow, ο Cecchinello αποκρίθηκε:

 

«Δεν υπάρχουν και πολλά που μπορώ να κάνω. Πιστεύω ότι κάνουν λάθος όσοι Team Managers προσπαθούν να διδάξουν τους αναβάτες τους».

 

«Αυτό που μπορεί να κάνει ένας καλός Team Manager είναι να φροντίσει για όλα τ’ άλλα».

 

«Να έχει καλή ατμόσφαιρα το γκαράζ, να έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους, να υπάρχουν τα καλύτερα δυνατά εξαρτήματα και ένα budget για να λειτουργούν όλα σωστά».

 

Τέλος, επισήμανε ότι ο Cal έχει ωριμάσει τα χρόνια αυτά που συνεργάζεται με την ομάδα, χωρίς όμως να έχει χάσει το πνεύμα του μαχητή που είχε.

 

«Έχει ακόμα αυτό το απίστευτο μαχητικό του πνεύμα, το οποίο είχε όταν ήρθε στο MotoGP, ενώ τα χρόνια που είναι μαζί μας έχει ηρεμήσει λίγο και είναι πιο προσεχτικός στη διαχείριση των Αγώνων».

 

«Θεωρώ ότι ολοκληρώνεται ολοένα και περισσότερο και αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω ότι μπορεί να παλέψει για τον Τίτλο του Πρωταθλητή το 2020.

Επόμενο άρθρο »

Το ντεμπούτο του Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Rivola: Πίσω στο δρόμο των επιτυχιών!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα