• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Social Media Τρίτη!
Το MotoGP προετοιμάζεται ενώ τα SBK-Motul είναι πανέτοιμα για το '19!
Νέα 29/01/2019 - 13:47

Καθώς οι μέρες λιγοστεύουν και η αντίστροφη μέτρηση για την αρχή της καινούργιας σεζόν έχει ξεκινήσει, οι οδηγοί ανυπομονούν και προετοιμάζονται για την επιστροφή τους στην πίστα στο τεστ της Sepang.

Για την ακρίβεια, ο Hafizh Syahrin δήλωσε πως αρνείται να κατέβει από τη μοτοσυκλέτα του, μέχρι να ξεκινήσει το τεστ στις 4-6 Φεβρουαρίου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I miss my bike and my team,cant wait for this weekend testing in sepang!!! 🧡🖤 #tech3family #ktm #BO55KU #hafizhsyahrin #teamHS #motogp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hafizh Syahrin Abdullah (@hafizh_syahrin) στις 28 Ιαν, 2019 στις 1:28 πμ PST

 

Ένας ακόμη οδηγός που ανυπομονεί να οδηγήσει πάλι τη μοτοσυκλέτα του είναι ο Jorge Lorenzo. Ο χειρουργημένος Jorge φυσικά θα κάνει περίπου ένα μήνα να δει την αγαπημένη του RCV 213, καθώς δεν θα δώσει το παρών στο τεστ της Sepang.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍🤤 (still one long month to ride you... 😩) #HRC #25RepsolHonda

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jorge Lorenzo (@jorgelorenzo99) στις 25 Ιαν, 2019 στις 3:10 πμ PST

 

Οι υπόλοιποι οδηγοί συνεχίζουν εντατικά τις προπονήσεις για να είναι έτοιμοι για την αρχή της φετινής σεζόν.

Ο περσινός Πρωταθλητής, Marc Marquez, συνεχίζει την αποθεραπεία με σημαντικά βήματα βελτίωσης καθώς αυτή την εβδομάδα έκανε προπόνηση με mountain bike. Κάποιος προσπαθεί να είναι πανέτοιμος για το τεστ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Otro pasito, primer día de Btt! Another step, first Mtb day🚴🏼‍♂️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Márquez (@marcmarquez93) στις 26 Ιαν, 2019 στις 8:41 πμ PST

 

Και οι οδηγοί της Yamaha προπονούνται καθημερινώς, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Ο Valentino Rossi δεν έχει αφήσει μέρα να πάει χαμένη στο Ράντσο του, μαζί με τους μαθητές του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ieri al Ranch avevamo in esclusiva un cielo rosa indimenticabile! E c’era anche @linus_dj che ha ricambiato la visita dopo il Deejay time 📸 @camilss

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη valeyellow46 (@valeyellow46) στις 27 Ιαν, 2019 στις 6:35 πμ PST

 

Ενώ ο Maverick Vinales προτιμάει τα βάρη και την προπόνηση μέσα στο γυμναστήριο, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο που μοιράστηκε μαζί μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍫🔥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maverick Viñales (@maverick12official) στις 22 Ιαν, 2019 στις 9:29 πμ PST

 

Αντίθετα με τους οδηγούς του MotoGP, οι οδηγοί των SBK-Motul έχουν ολοκληρώσει το τελευταίο τεστ και είναι πανέτοιμοι για τον πρώτο Αγώνα της χρονιάς, στην Αυστραλία στις 22-24 Φεβρουαρίου.

O πολυπρωταθλητής Jonathan Rea έφυγε παραπάνω από χαρούμενος από το τεστ στην Πορτογαλία και όπως γράφει στη φωτογραφία αρχίζει να ερωτεύεται την καινούργια ZX10-RR του!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Very positive test in @autodromodoalgarve dialling in the new ZX10-RR. I’m starting to fall for this one! Next stop, Rd 1 @phillipislandcircuit Australia #testing #love #stepbystep 📸 @geebeeimages

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jonathan Rea (@jonathan_rea) στις 28 Ιαν, 2019 στις 11:49 πμ PST

 

Ικανοποιημένος από το τεστ έμεινε και ο οδηγός της Yamaha Pata, Alex Lowes. Ο Βρετανός οδηγός, όπως λέει και στην λεζάντα, σιγά σιγά γίνεται ταχύτερος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some steps forward today. Always enjoy @autodromodoalgarve My crew are onit and working so well. Step by step we are getting faster #2019 #team22 #neversettle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Lowes (@alexlowes22) στις 27 Ιαν, 2019 στις 11:06 πμ PST

 

Σκληρός αντίπαλος φαίνεται να είναι ο νεοφερμένος στο Πρωτάθλημα, Alvaro Bautista. Ο Ισπανός φαίνεται να απολαμβάνει την οδήγηση της Panigale V4 R.

<< Προσπαθώντας να κρατήσω τον τροχό στο έδαφος ... Δύσκολη πίστα για πρώτη φορά, αλλά τόσο διασκεδαστική όταν αρχίσεις να έχεις την αίσθηση ...>>

 

(Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τεστ των SBK-Motul πατήστε εδώ!)

Για το τέλος αυτή την φορά κρατήσαμε έναν οδηγό εξέλιξης. Ο Stefan Bradl  είχε την ευκαιρία να οδηγήσει την αγαπημένη του Honda RC231V και να γίνει ο πρώτος οδηγός που οδήγησε μοτοσυκλέτα MotoGP τη φετινή χρονιά.

Το MotoGP δημοσιεύεσαι ένα πολύ ωραίο βίντεο από το τεστ στην Jerez. Απολαύστε το!

 

Αυτές ήταν οι σημαντικότερες δημοσιεύσεις των οδηγών του MotoGP αλλά και των SBK-Motul. Εμείς θα είμαστε εδώ την επόμενη Τρίτη για περισσότερα νέα από τα Social Media!

Επιμέλεια Social Media: Μαρία Καλογήρου 

Επόμενο άρθρο »

Morbido: Επιστροφή στην κορυφή!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Portimao Test (Ημ. 2)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα