• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Απίστευτη η Ducati!
Στον 1 γύρο, σε ρυθμό είμαστε πιο κοντά
Νέα 12/02/2019 - 09:58

Ο Valentino Rossi περιγράφει την ταχύτητα της Ducati στον ένα γύρο ως «απίστευτη», καθώς οι κόκκινοι έφυγαν από την Sepang με 4 μοτοσυκλέτες τους στις πρώτες θέσεις.

 

Την ίδια στιγμή, ο Danilo Petrucci είχε καταφέρει να κάνει νέο ανεπίσημο ρεκόρ στην πίστα, σταματώντας το χρονόμετρο στο φοβερό 1:58,239.

 

Ο Rossi από την πλευρά του, ήταν στην 10η θέση με το τέλος των δοκιμών, σχεδόν ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από τον ομόσταυλό του.

 

Όμως οι Αγώνες δεν κερδίζονται στον ένα γύρο και παρά το ότι η Ducati ήταν εντυπωσιακή, σε ρυθμό Αγώνα η Yamaha και ο ανταγωνισμός, είναι πιο κοντά στους κόκκινους.

 

«Στον ένα γύρο, στην επίθεση στο χρονόμετρο, η Ducati ήταν απίστευτη», σχολίασε ο Valentino Rossi.

 

«Επίσης δεν είδαμε και τον Marquez σε καλή κατάσταση, λόγω του ώμου του. Όμως σε ρυθμό Αγώνα φαίνεται ότι είμαστε πιο κοντά».

 

Ωστόσο ο Vale δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος και πρόσθεσε:

 

«Ανησυχώ όμως ακόμα και αν ήταν να αγωνιστούμε αύριο, τότε θεωρώ ότι θα υποφέραμε γιατί πρέπει κάτι ακόμα να βελτιώσουμε».

 

«Για πρώτο τεστ δεν ήταν άσχημα. Τώρα το τεστ στο Qatar είναι σε λίγες ημέρες. Είναι μια άλλη πίστα, με άλλες θερμοκρασίες και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που είμαστε».

 

Σε προηγούμενες δηλώσεις του είχε παραδεχτεί ότι πλέον βρίσκονται σε καλό δρόμο, όντας «χαμένοι» τα προηγούμενα δυο χρόνια.

 

Τώρα ο Ιταλός δουλεύει στο να βελτιώσει την επιτάχυνση και την απόδοση ισχύος της μοτοσυκλέτας, λίγο πριν την έναρξη της νέας σεζόν.

 

«Δουλεύουμε σε κάποια πράγματα, αλλά σε ένα είναι που πρέπει να βελτιωθούμε κι  αυτό είναι ο χαρακτήρας του κινητήρα στην επιτάχυνση. Εκεί πονάμε».

 

«Περιμέναμε πολλά, αλλά δυστυχώς δεν μας έφερε αυτό που θέλαμε. Είναι ακόμα το πρώτο τεστ, αλλά έχουμε δουλειά μιας και η διαφορά είναι ακόμα μεγάλη».

Επόμενο άρθρο »

Η επιστροφή της MV Agusta!

« Προηγούμενο άρθρο

Το «εξάφτερο» φέρινγκ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα