• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ευρωπαϊκό Κύπελλο Yamaha YZF-R3
Η ευκαιρία για Έλληνες οδηγούς!
Νέα 21/02/2019 - 12:37

Το ενιαίο Κύπελλο που προκήρυξε η FIM είναι το “Yamaha R3 bLU cRU European Cup” που θα βάλει οδηγούς από όλον τον κόσμο να αναμετρηθούν με ακριβώς ίδιο εξοπλισμό και να γίνουν οι μελλοντικοί Παγκόσμιοι Πρωταθλητές!

Απευθύνεται σε οδηγούς με μικρή ή μεγαλύτερη εμπειρία που δεν έχουν ομάδα ή μοτοσυκλέτα και θέλουν να τρέξουν σε 7 Ευρωπαϊκές πίστες σε ένα θεσμό που θα προωθήσει τουλάχιστον τους 3 πρώτους στο World SSP 300. 

Το Yamaha R3 bLU cRU European Cup περιλαμβάνει – προς το παρόν – 7 Αγώνες σε πίστες γνωστές από τα GP και τα SBK, όπως η Jerez και το Portimao. Οι χώρες που θα το φιλοξενήσουν είναι οι Τσεχία, Ιταλία, Σουηδία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ουγγαρία, ενώ συζητιέται για το 2020 και η Ελλάδα! Μοτοσυκλέτα είναι η Yamaha YZF-R3 με το αντίστοιχο αγωνιστικό kit.

 

Οι κατηγορίες είναι δύο, μια για οδηγούς 13-19 χρόνων που ονομάζεται “bLU cRU” κατηγορία και η “Open Class” για μεγαλύτερους οδηγούς. Το Κύπελλο Yamaha R3 bLU cRU δίνει τη μοναδική προσφορά ενός πλήρους πακέτου για τους 7 Αγώνες στην τιμή των €22.000, που περιλαμβάνει την μοτοσυκλέτα, με το αγωνιστικό κιτ, βοήθεια από μηχανικούς και τα παράβολα συμμετοχής σε όλους τους Αγώνες. 

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ: Οι πρώτοι 25 της τελικής βαθμολογίας θα κρατήσουν δική τους την YZF-R3, με την οποία αγωνίστηκαν! Οι 3 πρώτοι της κατηγορίας bLU cRU θα μπουν στο πρόγραμμα της Yamaha bLU cRU world programme, μέσω της bLU cRU Masterclass, ενώ ο νικητής της Open θα μπει στη μεγάλη κατηγορία του προγράμματος το 2020.

Το Yamaha R3 bLU cRU European Cup οργανώνεται από την JiR, του έμπειρου Gianluca Montiron, που έχει μεγάλη ιστορία στο MotoGP και αντίστοιχη υποδομή. Το πρόγραμμα έχει στόχο τα επόμενα τρία χρόνια να ανακαλύψει τα ταλέντα του άυριο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: Οι συμμετοχές ήδη αρχίζουν να λιγοστεύουν, οπότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω του www.jircup.comή να στείλουν μέιλ στο:info@jircup.com

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
21 Απριλίου, Czech Rep.- Most
19 Μαίου, Portugal – Portimao
16 Ιουίου, Sweden – Ring Knutstorp (TBC)
7 Ιουλίου, Italy – Varano de' Melegari
21 Ιουλίου, Spain – Jerez de la Frontera
3 Αυγούστου, France – Alès
18 Αυγούστου, Hungary – Pannonia Ring


 

Επόμενο άρθρο »

Οι πρώτες επίσημες φωτο

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Test @ Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα