• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Αυστραλία: ΕΔ1
Ο Rea μπροστά από τον Bautista
Νέα 22/02/2019 - 08:51

Το 2019 ξεκίνησε για τα SBK-Motul με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Jonathan Rea, να παίρνει την πρώτη θέση στις ΕΔ1 του Phillip Island.

 

Πίσω του, με διαφορά μόλις στα 21χιλ, βρέθηκε ο Alvaro Bautista με την ολοκαίνουργια Panigale V4 R, με την οποία είχε πάρει την 1η θέση στο τεστ που έγινε στην πίστα πριν λίγες ημέρες.

 

Παρά τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε στο δεύτερο μισό της διαδικασίας, ο Leon Haslam – ο φετινός ομόσταυλος του Rea – πήρε την 3η θέση.

 

Ο Haslam, που επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία των SBK μετά από 4 χρόνια, έδειξε πόσο ανταγωνιστική είναι η Kawasaki Ninja, κάνοντας χρόνο 0,158’’ από την κορυφή.

 

Η BMW έδειξε τη δυναμική της στα προηγούμενα τεστ και τώρα, στις πρώτες αληθινές εξετάσεις, ξεκίνησε με ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

 

Στα χέρια του έμπειρου Tom Sykes, η νέα S1000RR έκανε τον 4ο καλύτερο χρόνο.

 

Εντυπωσίασε ο Sandro Cortese στο πρώτο του επίσημο session στην κατηγορία. Ήταν μπροστά σε όλη τη διαδικασία και τελικά έκανε τον 5ο καλύτερο χρόνο.

 

Άλλος ένας που εντυπωσίασε ήταν ο Leon Camier με την Honda του, καθώς ο Βρετανός ήταν 7ος και πολύ βελτιωμένος σε σχέση με την εικόνα που μας είχε δείξει στο τεστ.

 

Αντίθετα, ο Alex Lowes δεν κατάφερε να φτάσει την απόδοσή του στα επιθυμητά και προσδοκώμενα επίπεδα κι έτσι έμεινε μόλις 10ος, σχεδόν 1’’ από την πρώτη θέση.

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Test @ Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Χωρίς ρίσκο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα