• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
NBA με Γιάννη Αντετοκούμπο
Τελευταίες θέσεις για Ν. Υόρκη!
Νέα Αγοράς 26/02/2019 - 14:24
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Μια εκδρομή θεσμός για όσους ονειρεύονται ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη, τους αρέσει το ΝΒΑ και θαυμάζουν τον Γιάννη Αντετοκούμπο!

3 φορές το χρόνο το grazytravel πετά στην Νέα Υόρκη και σας προσφέρει ενα πλήρες εβδομαδιαίο πακέτο για να τα κάνετε και να τα δείτε ...ΟΛΑ  

Γνωρίζετε την πόλη σπιθαμή προς σπιθαμή, μένετε σ ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο με πρωινό δίπλα σε γραμμή του ΜΕΤΡΟ, βλέπετε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Παγκόσμιας Μητρόπολης, βλέπετε έναν τουλάχιστον αγώνα του ΝΒΑ με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο σε Ελλάδα και Αμερική GreekFreak, πετάτε απ ευθείας με την Emirates, ψωνίζετε σε απίθανα εκπτωτικά εμπορικά κέντρα ενώ σας έχουμε έτοιμο τον πιο ψαγμένο κατάλογο με Νεοϋορκέζικα εστιατόρια και μπαρ! 

Και αν όλα αυτά δεν σας φτάνουν σας έχουμε τα έξτρα σας, πτήσεις με ελικόπτερο, κρουαζιέρα στον Χατσον, θεατρικές παραστάσεις στο Broadway και συναυλίες blues, jazz ή gospels στις "μαύρες" γωνιές του Χάρλεμ! 

Και όλα αυτά στο καλύτερο 7ημερο και οικονομικότερο πακέτο που έχει γίνει για την Νέα Υόρκη ! 

Μια εκδρομή με την υπογραφή του grazytravel & του travel-sport.com, των ειδικών στα αθλητικά και συνδυασμένα ποιοτικά ταξίδια !

Σ αυτό το ταξίδι θα μπορέσετε να απολαύσετε τον αγώνα μεταξύ των Brooklyn Nets και των Milwaukee Bucks του Γιάννη Αντετοκούμπο με το εισιτήριο του αγώνα σε επιλεγμένες θέσεις και όπως πάντα μέσα στην τελική τιμή του πακέτου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Επόμενο άρθρο »

Η Michelin στα Power Days

« Προηγούμενο άρθρο

Hebo για Enduro & Motocross

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα