• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Michelin στα Power Days
Ως Χρυσός Χορηγός για το 2019
Νέα Αγοράς 27/02/2019 - 12:20

Δελτίο Τύπου


Η Michelin στα Power Days του 2019

 

Η Michelin, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει ότι και το 2019 θα υποστηρίξει ως Χρυσός Χορηγός τα Power Days που διοργανώνει το Halaris Bike Center, στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

 

Στις 4-5 Μαΐου και στις 21-22 Σεπτεμβρίου, οι φίλοι της μοτοσυκλέτας μπορούν να ζήσουν την εμπειρία των μοναδικών συγκινήσεων που προσφέρει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, κατά τη διάρκεια των Power Days, που μετρούν ήδη 9 χρόνια επιτυχημένων διοργανώσεων.

 

Η Michelin θα δηλώσει το παρόν στα Power Days, με τη μοναδική γκάμα των προϊόντων της που κερδίζουν, ενώ θα προσφέρει και εξειδικευμένες τεχνικές συμβουλές στους συμμετέχοντες, βοηθώντας τους να επιτύχουν τους καλύτερους χρόνους γύρου.

 

Οι φίλοι της μοτοσυκλέτας μπορούν να δουν τους όρους και τις προϋποθέσεις και να δηλώσουν συμμετοχή στα Power Days, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.track-day.gr/mainpage/

 

«Στη Michelin, διαρκής μας δέσμευση είναι να διευκολύνουμε την πρόσβαση των φίλων της μοτοσυκλέτας και του απλού κοινού σε δραστηριότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τα Power Days αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία να έρθουμε κοντά με όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς για τη μοτοσυκλέτα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που και φέτος θα είμαστε εκεί, μαζί με τη δυναμική μας γκάμα αγωνιστικών ελαστικών», δήλωσε ο Ντίνος Πετρής, Commercial & Product Marketing Manager για τα προϊόντα 2 Τροχών στη Michelin Ελλάδας.

Επόμενο άρθρο »

Tecno Moto Performance

« Προηγούμενο άρθρο

NBA με Γιάννη Αντετοκούμπο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα