• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οι στόχοι του Poncharal
Για το 2019 και τη νέα πρόκληση της Tech3
Νέα 05/03/2019 - 15:57

Τους στόχους της ομάδας του για το 2019 αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Herve Poncharal της Red Bull KTM Tech3 πλέον.

 

Έχοντας βάλει τέλος σε μια συνεργασία 20 ετών με την Yamaha, η Tech3 ξεκινά με αισιοδοξία τη νέα αυτή σεζόν, ως η δορυφορική ομάδα της ΚΤΜ.

 

Και παρά το ότι ο Poncharal παραδέχεται ότι είναι πολλά που πρέπει να μάθουν, δηλώνει πολύ χαρούμενος για το νέο αυτό κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας.

 

«Επιτέλους ξεκινά το Πρωτάθλημα και πάντα η έναρξή του αποτελεί ένα συναρπαστικό γεγονός. Ωστόσο αυτή τη φορά για την Tech3 είναι ακόμα πιο συναρπαστικό».

 

«Ο λόγος είναι ότι ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας μας, με καινούργια εργοστάσιο, την ΚΤΜ και νέο βασικό χορηγό, την Red Bull».

 

«Δουλέψαμε σκληρά στα πρώτα τεστ και τώρα θέλουμε να δούμε τι θα γίνει στον πρώτο Αγώνα».

 

«Προφανώς και δεν είμαστε σε θέση, τώρα, να διεκδικήσουμε μπροστά θέσεις, αλλά ο στόχος μας είναι να μειώνουμε τη διαφορά από τους πιο γρήγορους».

 

Στη συνέχεια, μιλώντας για τους δυο αναβάτες της ομάδας του, τον Miguel Oliveira και τον Hafizh Syahrin, είπε:

 

«Ο Miguel είναι ένας απίστευτος αναβάτης με τεράστια δυναμική και δυνατή επιθυμία να κάνει το όλο project να προχωρήσει μπροστά».

 

«Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο Hafizh, που πρέπει να ξεχάσει ό,τι ήξερε από την προηγούμενη μοτοσυκλέτα».

 

«Τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους και πιστεύω ότι αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι το MotoGP για την ΚΤΜ».

 

«Στόχος μας είναι να είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται στους εργοστασιακούς της ΚΤΜ και φυσικά, όλοι μαζί, ν’ ανεβάσουμε επίπεδο τη μοτοσυκλέτα».

 

«Όλη η ομάδα είναι αφοσιωμένη σ’ αυτό το στόχο 100% και δεν βλέπουμε την ώρα να ξεκινήσουμε την Παρασκευή το απόγευμα στην Losail».

Επόμενο άρθρο »

Τελευταίες στιγμές χαλάρωσης

« Προηγούμενο άρθρο

Social Media Τρίτη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα