• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Έτοιμος να…
…τα δώσει όλα για την Honda!
Νέα 06/03/2019 - 13:10

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στην αγωνιστική καριέρα του Jorge Lorenzo, ο οποίος σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει ένα GP ντυμένος, για πρώτη φορά, στα χρώματα της Honda.

 

Ο Ισπανός έχει κερδίσει 44 Αγώνες με την Yamaha, τρεις με την Ducati και σίγουρα θέλει να πάρει νίκες και με την RC213V της Honda.

 

Μαζί με τον Marc Marquez, σχηματίζουν την “Dream-Team” του MotoGP, όπως πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει, με τους δυο τους να έχουν πάρει όλους τους Τίτλους από το 2013 και μετά.

 

Το θέμα είναι ότι κανείς τους δεν είναι εντελώς έτοιμος για το πρώτο GP της χρονιάς, αν και ο Marquez είναι κοντά στο 100%, όπως δήλωσε.

 

Ο Jorge είχε μια πτώση κατά τη διάρκεια προπόνησης που έκανε, με αποτέλεσμα να σπάσει το σκαφοειδές στο αριστερό του χέρι.

 

Αυτός ήταν και ο λόγος που έχασε τις δοκιμές στην Μαλαισία, έχοντας μόλις τρεις ημέρες στη διάθεσή του φέτος, για να οδηγήσει τη νέα του μοτοσυκλέτα.

 

Ωστόσο έδειξε γρήγορος στον ένα γύρο, καταφέρνοντας να κάνει τον 6ο καλύτερο χρόνο στις δοκιμές του Qatar.

 

«Είχα στο μυαλό μου όλο το χειμώνα το ότι παίρνω θέση στο σχηματισμό εκκίνησης κι αυτό θα γίνει σε λίγο πραγματικότητα».

 

«Για μένα, αλλά και για την ομάδα, είναι μια καινούργια εποχή. Είναι πολύ ιδιαίτερο να οδηγάς για την Honda και είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για την ομάδα».

 

«Δυστυχώς δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος, όμως ακόμα κι έτσι εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον 1ο Αγώνα».

 

«Ξέρω ότι μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα».

Επόμενο άρθρο »

Καλύτερα κι από Τίτλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Morbidelli: Έτοιμος για μάχη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα