• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
AC Racing και Βασίλης Παντελεάκης
Ο Έλληνας οδηγός στην Πρωταθλήτρια ομάδα!
Νέα 07/03/2019 - 12:21

Με δυναμικό τρόπο ξεκινά το 2019 για τον Βασίλη Παντελεάκη, τον Έλληνα οδηγό Αγώνων και Πρωταθλητή στην κατηγορία MiniGP Ελλάδας.

 

Φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία Mini GP50 του Ιταλικού Πρωταθλήματος CIV Junior.

 

Αυτή τη φορά όμως θα κάνει ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του και συγχρόνως, ανοίγεται μπροστά του μια καινούργια, μεγάλη πρόκληση.

 

Η Πρωταθλήτρια ομάδα της κατηγορίας Mini GP50, η AC Racing, τον παρακολουθούσε όλη την περσινή σεζόν και φρόντισε από φέτος να τον εντάξει στο δυναμικό της.

 

Μέσα σε ένα άρτια επαγγελματικό περιβάλλον, ο Βασίλης θα έχει ό,τι χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις αυτής της κορυφαίας κατηγορίας.

 

Η AC Racing έκανε την παρουσίασή της στις 03 Μαρτίου, στα πρότυπα των επαγγελματικών ομάδων που συμμετέχουν σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα όπως το MotoGP ή τα SBK.

 

Ο Βασίλης έδωσε, φυσικά, το παρών, έχοντας μια πρώτης τάξης ευκαιρία να γνωρίσει ακόμα καλύτερα τη νέα του ομάδα.

 

Ο νεαρός Έλληνας αναβάτης προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους, δείχνοντας ωστόσο ότι γνωρίζει πολύ καλά σε ποια ομάδα βρίσκεται και τι περιμένουν από αυτόν.

 

«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που συμμετέχω σε μια τόσο οργανωμένη παρουσίαση ομάδας και δεν κρύβω ότι ενθουσιάστηκα».

 

«Όλοι είναι πολύ φιλικοί και με έκαναν να νοιώσω αμέσως άνετα, κάτι που φυσικά με έκανε ακόμα πιο χαρούμενο».

 

«Ξέρω ότι βρίσκομαι στην πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου».

Όλοι οι οδηγοί της ομάδας (σε 3 διαφορετικές κατηγορίες) μαζί.
Όλοι οι οδηγοί της ομάδας (σε 3 διαφορετικές κατηγορίες) μαζί.

 

Το επόμενο – σημαντικό – ραντεβού του Βασίλη Παντελεάκη είναι στις 23 και 24 Μαρτίου, στην πίστα της Μόντενα, όπου και θα γίνει το πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς.

Ο Βασίλης Παντελεάκης με τους γονείς του.
Ο Βασίλης Παντελεάκης με τους γονείς του.

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Η ιστορία

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Σε θέση ισχύος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα