• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Ταϊλάνδη: ΕΔ2
Μεγαλώνει η διαφορά Bautista-Rea
Νέα 15/03/2019 - 15:30

Ο Alvaro Bautista κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά του από τον Jonathan Rea, κερδίζοντας τη μεταξύ τους μάχη και στις ΕΔ2 της Ταϊλάνδης.

 

Ο 2ος Γύρος του Πρωταθλήματος των SBK-Motul ξεκίνησε με τον Bautista να συνεχίζει να επικρατεί του κυρίαρχου τα τελευταία χρόνια Rea.

 

Στα δεύτερα ελεύθερα ο αναβάτης της Ducati ήταν ο μόνος με χρόνο στο 1:32, αφήνοντας δεύτερο και τρία δέκατα πίσω του.

 

Οι δυο τους δείχνουν να κρατάνε το πάνω χέρι σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η Ducati κερδίζει στο πρώτο κομμάτι της πίστας, με την τελική της, ενώ η Kawasaki στο 2ο (με τις στροφές).

 

Η έκπληξη στις ΕΔ2 ακούει στο όνομα Sandro Cortese, με τον Γερμανό – και Παγκόσμιο Πρωταθλητή της κατηγορίας Supersport – να κάνει τον 3ο καλύτερο χρόνο!

 

Το δίδυμο της Pata Yamaha, Alex Lowes και Michael Van der Mark, ήταν στο ένα δέκατο πίσω από τον Cortese, ενώ ο Melandri (Yamaha) ήταν στην 6η θέση.

 

Η Yamaha είχε τέσσερεις μοτοσυκλέτες στις πρώτες έξι θέσεις, με την Kawasaki του Leon Haslam να ανεβαίνει στην έβδομη θέση.

 

Ο Eugene Laverty ήταν η δεύτερη καλύτερη Ducati, μιας και ο Chaz Davies δεν είναι ανταγωνιστικός και πήρε την 11η θέση, 1,1’’ πιο αργός από τον ομόσταυλό του.

 

Τη δεκάδα των πρώτων έκλεισαν ο Leon Camier με τη Honda CBR100RR και ο Tom Sykes με τη νέα BMW S1000RR.

Επόμενο άρθρο »

MotoE: Αναβολή του 1ου Αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Ο DOC στο Tuareg Rallye!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα