• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκνευρισμένος ο Bautista
«Ο Rea ήθελε την επαφή!»
Νέα 18/03/2019 - 11:50

Η νίκη του στον 1ο Αγώνα της Ταϊλάνδης δεν ήταν εύκολη για τον Alvaro Bautista, ο οποίος χρειάστηκε ν’ ανακάμψει από μια επαφή με τον Jonathan Rea.

 

Ο Ισπανός το κατάφερε και στη συνέχεια έκανε τη διαφορά από τους υπόλοιπους. Το «καυτό» θέμα συζήτησης, όμως, ήταν αυτή η επαφή των δυο κορυφαίων μέσα στην πίστα.

 

Ο Jonathan Rea έδωσε τη δική του εξήγηση στις δηλώσεις, με τον Alvaro Bautista πάντως να επιτίθεται στον αντίπαλό του.

 

«Εγώ πήρα την κλασική γραμμή στην 3, ενώ αυτός έκοψε πολύ γρήγορα προς τα εμένα, αναζητώντας την επαφή κατά τη γνώμη μου».

 

«Με ακούμπησε και ήμουν τυχερός που δεν έπεσα… μου έκανε μια μανούβρα motocross. Μετά απλά προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος».

 

«Είδα ότι ο Lowes ήταν πιο αργός και τον πέρασα και μετά προσπάθησα να καλύψω τη διαφορά με τον Rea. Γύρο με το γύρο ο ρυθμός του έπεφτε και τον έφτασα».

 

Μια ακόμα νίκη για τον Ισπανό, η οποία όμως δεν ήρθε εύκολα.

 

«Δεν ήμουν στα καλύτερά μου με τη μοτοσυκλέτα. Δεν μπορούσα να τη σταματήσω όπως ήθελα κι έχανα πολύ στα φρένα και στην επιτάχυνση».

 

«Θέλει ακόμα εξέλιξη. Οι άνθρωποι βλέπουν μόνο τι γίνεται στην ευθεία. Ναι έχουμε τη δύναμη, αλλά δεν ρωτάνε γιατί στις στροφές πρέπει κάποιος να φρενάρει πιο δυνατά».

 

«Στην ευθεία είναι εύκολο να κρίνεις. Όμως οι πίστες δεν αποτελούνται μόνο από ευθείες. Βελτιωνόμαστε, αλλά δεν είναι αρκετό. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στο πως σταματάμε τη μοτοσυκλέτα».

 

Τον ρώτησαν αν ακόμα περνάνε από το μυαλό του σκέψεις για το MotoGP, με τον Alvaro ν’ αποκρίνεται:

 

«Είναι δυο διαφορετικές καταστάσεις. Στο MotoGP δεν είχα τα μέσα για να τα πάω καλά. Εδώ έχω όλα τα όπλα που χρειάζομαι και πρέπει να παλεύω για την κορυφή».

Επόμενο άρθρο »

MotoE: Τι προκάλεσε τη φωτιά;

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Δεν γίνεται έτσι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα