• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Η δεύτερη θέση;
Το καλύτερο που μπορούμε…
Νέα 19/03/2019 - 11:26

Ο Jonathan Rea παραδέχεται ότι απέναντι στο ρυθμό και τη δυναμική των Alvaro Bautista και Ducati Panigale V4 R, το καλύτερο που μπορεί είναι η 2η θέση!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των SBK-Motul, δεν κατάφερε να σταματήσει τον Bautista από το να πάρει τη νίκη σε όλους τους Αγώνες και στην Ταϊλάνδη.

 

Έτσι ο Rea είναι ο μόνιμος δεύτερος, πίσω από τον Ισπανό, αδυνατώντας – για την ώρα τουλάχιστον – να τον σταματήσει.

 

Ωστόσο ετοιμάζει τη δική του «απάντηση» στους Ευρωπαϊκούς Γύρους.

 

«Το καλύτερο που μπορούσαμε κι εδώ ήταν οι δεύτερες θέσεις, παρά το ότι είχαμε μεγάλη πίεση από τον Alex στον δεύτερο Αγώνα», σχολίαζε ο Rea.

 

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την καλή μοτοσυκλέτα που μου έδωσε. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης όμως».

 

«Όλο το Σ/Κ εδώ δυσκολευτήκαμε με το μπροστινό μέρος της μοτοσυκλέτας, το οποίο είχε ταλαντώσεις στο δεύτερο μισό του τελευταίου Αγώνα».

 

«Από την πλευρά μου έδωσα το 110%, ειδικά στους πρώτους γύρους, έτσι ώστε να μείνω στο slipstream για όσο περισσότερο μπορούσα».

 

«Από τη στιγμή που το έχασα, διαχειρίστηκα τον Αγώνα μου και πήραμε για μια ακόμη φορά 49β. Τώρα θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε πάνω σ’ αυτό για την Ευρώπη».

 

Να θυμίσουμε ότι βαθμούς παίρνουν και οι πρώτοι εννέα αναβάτες του Superpole Race, που προηγείται του δεύτερου Αγώνα και καθορίζει τις τρεις πρώτες σειρές της εκκίνησης αυτού.

Επόμενο άρθρο »

Social Media Τρίτη!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Bagnaia προειδοποιεί τους κορυφαίους

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα