• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Τη μεγαλύτερη πρόοδο;
Την έχει κάνει η Suzuki!
Νέα 20/03/2019 - 11:26

Σύμφωνα με τον Valentino Rossi, το εργοστάσιο που παρουσιάστηκε περισσότερο βελτιωμένο από τους άλλους στον 1ο Αγώνα της σεζόν, στο Qatar, είναι η Suzuki.

 

Την ίδια ώρα, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Αγώνα στην Losail, επισήμανε ότι η Yamaha έχει περίπου τα ίδια προβλήματα όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

 

Ο Vale έκανε δυνατό Αγώνα στο Qatar, ξεκινώντας από πολύ πίσω και τερματίζοντας μέσα στην 5άδα.

 

Μπροστά του όμως ήταν ο Alex Rins, που κι αυτός δεν ξεκίνησε από τις πρώτες σειρές, ενώ και ο νεοφερμένος Joan Mir ήταν στο μπροστινό γκρουπ, για όσο άντεχαν τα ελαστικά του.

 

Σ΄έναν Αγώνα που οι πρώτοι – με εξαίρεση τον Rins που προσπάθησε για το αντίθετο – επέβαλαν χαμηλό ρυθμό, ο Rossi αν και 5ος, ήταν μόλις 6 δέκατα από την 1η θέση.

 

«Είμαι χαρούμενος γιατί ο Αγώνας ήταν καλός, αλλά το πρόβλημα είναι ότι τερματίσαμε πίσω από την Ducati, την Honda, έναν μη εργοστασιακό της Honda και την Suzuki».

 

«Η Suzuki είναι δυνατή σ’ αυτή την πίστα, ενώ κι ο Cal ήταν δυνατός εδώ πέρυσι και περίπου είμαστε στο ίδιο επίπεδο».

 

«Όμως τη μεγαλύτερη πρόοδο την έκανε η Suzuki».

 

Ο ίδιος ξέρει ότι αν κατάφερνε να ξεκινήσει από μια θέση καλύτερη από την 14η, θα είχε και περισσότερες πιθανότητες να φέρει ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

 

«Είναι πιο εύκολο όταν ξεκινάς από πιο μπροστά. Στο τέλος έκανα περίπου τον ίδιο Αγώνα με πέρυσι κι αυτό είναι το θέμα: είμαστε λίγο-πολύ στην ίδια απόδοση με πέρυσι».

Επόμενο άρθρο »

Video: MotoGP Qatar 2019

« Προηγούμενο άρθρο

Κυριαρχία των αναβατών με Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα