• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Multistrada 1200 - ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Νέα Αγοράς 20/09/2009 - 10:28
Το εντυπωσιακό Multistrada 1200 είναι η δεύτερη νέα μοτοσυκλέτα που παρουσιάζει η Ducati για το 2010.

 

Είναι βασισμένο και εμπνευσμένο από την ίδια, πολυχρηστική φιλοσοφία του παλιότερου μοντέλου αλλά αυτή και το όνομα της DUCATI είναι και οι μόνες ομοιότητες ανάμεσα τους.

Το νέο Multi 1200 αντιμετωπίζει το ίδιο εύκολα τα προβλήματα της καθημερινής μετακίνηση στην πόλη, την επιθετική σπόρτ οδήγηση σε ανοιχτούς δρόμους, τις μακρινές διαδρομές και τουριστικές εξορμήσεις, και ακόμα διαδρομές ENDURO !!!

 

Πραγματικά μία μοτοσυκλέτα 4 σε 1 !!!!

 

Όλα αυτά με το πάτημα ενός κουμπιού που ρυθμίζει και/ή ενεργοποιεί τα πιο προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα:

 

- DUCATI TRACTION CONTROL (DTC) – σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (στάνταρντ σε όλες τις εκδόσεις)

- Σύστημα φρένων ABS (στάνταρντ στα Sport & Touring, προαιρετικό στο Απλό)

- DUCATI ELECTRONIC SUSPENSION (DES)

– ηλεκτρονικό σύστημα ρύθμισης αναρτήσεων OHLINS ( ΜΟΝΟ στις εκδόσεις Sport & Touring )

- Τριπλή χαρτογράφηση εγκεφάλου (ECU) με άμεση δυνατότητα επιλογής της καμπύλης απόδοσης, ανάλογα με τις ανάγκες & τις συνθήκες.

 

Ελαφριά – 189kg το απλό, 192 το S – ευέλικτη, πραγματικά πολυμορφική και κινούμενη από την νέα, φιλικότερη αλλά εξίσου δυνατή έκδοση του γνωστού κινητήρα Testastreta των 150hP /118,7Nm, είναι το απόλυτο όχημα για κάθε μοτοσυκλετιστή.

 

Διατίθεται σε 3 βασικές εκδόσεις:

 

Απλό με ή χωρίς ABS με στάνταρντ την τριπλή χαρτογράφηση και το DTC (σε κόκκινο ή λευκό χρώμα)

 

1100 S (SPORT) – Mε στάνταρντ 3πλή χαρογράφηση, DTC, ABS, DES, αναρτήσεις OHLINS, και CARBON καπάκια ιμάντων, αεραγωγού, και πίσω λασπωτήρα (σε κόκκινο, μαύρο, ή λευκό χρώμα)

 

1100 S TOURING – Mε στάνταρντ 3πλή χαρτογράφηση, DTC, ABS, DES, αναρτήσεις OHLINS, και πλαϊνές μπαγκαζιέρες, κεντρικό στάντ, και θερμαινόμενα γκρίπ (σε κόκκινο, μαύρο, ή λευκό χρώμα)

 

Όλα με πλαίσιο σε “Racing γκρι” χρώμα με μαύρες ζάντες.

 

Ο ολοκαίνουργιος, οικονομικός αλλά και αξιόπιστος κινητήρας της Ducati – Testastreta 11°, αποδίδει μέχρι 150 hp και 118.7 Νm ροπής, καλύπτει τις τελευταίες προδιαγραφές Euro3 και ο ομαλός, γλυκός τρόπος απόδοσης σε συνάρτηση με τη δυνατότητα των πολλαπλών ρυθμίσεων (απόδοσης κινητήρα, ABS, πρόσφυσης, και αναρτήσεων) κάνει την οδήγηση απολαυστική εμπνέοντας αυτοπεποίθηση στον αναβάτη. Επίσης διαθέτει τον υγρό, APTC, τύπου slipper συμπλέκτη της Ducati, δίνοντας την απαραίτητη ισορροπία στο πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας κατά τη διάρκεια έντονου φρεναρίσματος ή απότομων αλλαγών σχέσεων (κατεβάσματα). Συγχρόνως όμως εξασφαλίζει και ελαφριά αίσθηση στη μανέτα του συμπλέκτη βοηθώντας στην καθημερινή μετακίνηση και στο σταμάτα-ξεκίνα στην κίνηση των πόλεων.

 

ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

 

MULTISTRADA 1200 (Απλό ΧΩΡΙΣ ABS) € 15.980

MULTISTRADA 1200 ABS (Απλό με ABS) € 16.980

MULTISTRADA 1200 S (SPORT) € 19.980

MULTISTRADA 1200 S TOURING € 19.980

 

Το κλείσιμο του οχήματος γίνεται με καταβολή € 700 (μετρητά ανά όχημα). Οι μοτοσυκλέτες θα είναι διαθέσιμες για παράδοση κατά το διάστημα Μαρτίου-Απριλίου 2010. 

Επόμενο άρθρο »

AKRAPOVIC CARBON PARTS SUZUKI GSXR 1000 '09 / YAMAHA YZF R1 '09

« Προηγούμενο άρθρο

RX-7 GP Haga Monza Limited Edition

Χορηγοί