• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: Είναι αδιανόητο!
Το ότι αγωνιζόμαστε εδώ…
Νέα 13/04/2019 - 13:46

Η κατάσταση της ασφάλτου στην COTA απασχόλησε και φέτος τους αναβάτες των τριών κατηγοριών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Ένας από αυτούς που ήταν φανερά εκνευρισμένος με τις άσχημες συνθήκες και τα πολλά σαμαράκια στην COTA, ήταν και ο Danilo Petrucci.

 

Ο Ιταλός μίλησε με ειλικρίνεια, τονίζοντας:

 

«Είναι σε χειρότερη κατάσταση… δεν υπάρχει πρόσφυση. Οι χρόνοι βελτιώνονταν σιγά-σιγά, διότι στην αρχή η πίστα ήταν σαν δρόμος: με σαμαράκια, κακοτεχνίες κτλ».

 

«Δεν νομίζω ότι πιάνει τα στάνταρ για να γίνονται Αγώνες MotoGP εδώ. Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι είμαστε εδώ».

 

«Κρίμα… γιατί θα μπορούσε να είναι πολύ πιο γρήγορη. Αντίθετα οδηγείς και προσπαθείς να αντιμετωπίσεις τα διάφορα σαμαράκια».

 

«Όπως και να ‘χει πρέπει να δουλέψουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

 

Με τον Petrux δεν συμφωνούν όλοι οι οδηγοί. Για παράδειγμα ο συμπατριώτης του, ο Valentino Rossi, έλεγε χτες ότι η πίστα είναι σε καλύτερη κατάσταση απ’ ότι πέρυσι.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θέλω μισό δευτερόλεπτο

« Προηγούμενο άρθρο

Αποσύρθηκε το #69

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ