• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Τώρα είμαστε 4
Στη μάχη για τον Τίτλο!
Νέα 18/04/2019 - 11:19

Η μεγάλη διαφορά από τα δυο προηγούμενα χρόνια, τουλάχιστον σύμφωνα με τον Andrea Dovizioso, είναι ο αριθμός των οδηγών που θα φτάσουν μέχρι το τέλος στη μάχη για τον Τίτλο.

 

Τόσο το 2017, όσο και το 2018, μόνο ο Ιταλός ήταν αυτός που πίεζε μέχρι τέλους και απειλούσε τον Marc Marquez.

 

Φέτος, όμως, αν και είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, ο Dovi θεωρεί ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και είναι 4 οι οδηγοί που θα παλεύουν μέχρι τέλους.

 

«Όπως είχα πει στο Qatar, η Suzuki και ο Rins θα παλέψουν για το Πρωτάθλημα και σίγουρα και ο Valentino. Σίγουρα και ο Marc».

 

«Αυτοί οι τρεις κι εγώ έχουμε πολύ μεγάλες πιθανότητες. Είναι κι άλλοι, αλλά για την ώρα αυτή είναι η εικόνα. Έτσι δεν θα είναι όπως τα δυο προηγούμενα χρόνια».

 

«Θα είναι διαφορετικά τα πράγματα. Κι εμείς είμαστε πιο δυνατοί… γιατί και σε άσχημες καταστάσεις παραμένουμε ψύχραιμοι και παίρνουμε το καλύτερο δυνατό».

 

«Κάποιες φορές δεν τα καταφέρνουμε, αλλά έτσι πρέπει να δουλεύουμε. Δυστυχώς οι ΕΔ2 και οι ΚΑΤ1 εδώ δεν πήγαν όπως θα θέλαμε».

 

Για τη δυναμική του φετινού Πρωταθλήματος, πρόσθεσε:

 

«Θα είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί όλοι είναι γρήγοροι και οι περισσότεροι έχουν καλές μοτοσυκλέτες. Αλλά όταν το συνειδητοποιείς, προσπαθείς να μάθεις, είσαι ήρεμος και τ’ αποτελέσματα έρχονται».

Επόμενο άρθρο »

Ο «όχι και τόσο rookie» Quartararo!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα στα ηλεκτρονικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα