• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η γεμάτη σαμαράκια COTA
Αλλαγές (ξανά) ζητούν οι οδηγοί
Νέα 19/04/2019 - 15:02

Ένα από τα «αγαπημένα» θέματα συζήτησης των ανθρώπων του paddock στο Τέξας, ήταν η πίστα με τα πολλά σαμαράκια.

 

Αν και τα δυο προηγούμενα χρόνια έγιναν προσπάθειες να φύγουν, τα σαμαράκια προκάλεσαν και φέτος προβλήματα στους οδηγούς και των τριών κατηγοριών.

 

Στα θετικά, πάντως, ήταν η δουλειά που είχε γίνει στην 10, μια στροφή που τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ επικίνδυνη με μεγάλα σαμαράκια.

 

Τι είπαν ορισμένοι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας γι’ αυτό το θέμα;

 

Marc Marquez: «Υπάρχουν τρία σημεία πολύ σημαντικά που πρέπει να φτιάξουν: κυρίως τη 2η στροφή, από την 9 ως την 10 που στην αρχή έχει ένα σαμαράκι και μετά τη μεγάλη ευθεία».

 

Alex Rins: «Υπέφερα στην 2… αν και εξαρτάται και από τη γραμμή που έχεις. Στο τέλος του Αγώνα, όταν περνούσα από εκεί έχανα λίγο το μπροστινό ελαστικό. Ήταν επικίνδυνο».

 

Valentino Rossi: «Είναι κρίμα… η χάραξή της είναι φανταστική, αλλά σε ό,τι αφορά στα σαμαράκια, είναι η χειρότερη πίστα του Ημερολογίου. Το είπαμε στην Επιτροπή Ασφαλείας, αλλά δεν είναι εύκολο να το φτιάξουν».

 

Jack Miller: «Παραλίγο να σκοτωθώ στο ζέσταμα, το πρωί της Κυριακής, στη μεγάλη ευθεία… πίστεψα ότι όλα τέλειωσαν! Ο αέρας άρχισε να με χτυπά, τα πόδια μου έφυγαν από τα μαρσπιέ… δεν ήξερα τι γινόταν».

Επόμενο άρθρο »

Τις 350 νίκες γιόρτασε η Ducati

« Προηγούμενο άρθρο

Γιατί «χτυπάει το κεφάλι της στον τοίχο» η Ducati;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα