• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Μπαμ-μπαμ-μπαμ!
Γεμάτο πρόγραμμα μέχρι το Sachsenring
Νέα 02/05/2019 - 14:08

Ο Γύρος της Jerez είναι και φέτος πολύ σημαντικός για την Yamaha, αλλά και για τον Valentino Rossi.

 

Στην Ισπανία, παραδοσιακά, φαίνεται η πραγματική δυναμική του κάθε εργοστασίου και ο Vale θα θέλει να δει την M1 του απέναντι στον ανταγωνισμό.

 

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να μείνει στη μάχη για τον Τίτλο μέχρι τέλους, ή αν – όπως τα προηγούμενα χρόνια – η δυναμική της Μ1 θα φθίνει.

 

Ο Vale είναι ο πολυνίκης στην πίστα της Jerez, ωστόσο δεν τα είχε πάει τόσο καλά στο τεστ του περασμένου Νοεμβρίου εκεί.

 

Από τότε όμως, η πίστα έχει νέα άσφαλτο κι έτσι όλοι ξεκινούν από την αρχή. Και η νέα άσφαλτος θα βοηθήσει την Μ1 στο κομμάτι της πρόσφυσης.

 

«Η Jerez μας δυσκολεύει τα τελευταία χρόνια, όμως στους δυο προηγούμενους Αγώνες τα είχαμε πάει καλά και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα είμαστε δυνατοί και τώρα».

 

«Είχαμε ένα μικρό διάλειμμα, αλλά από τώρα μέχρι το Sachsenring το πρόγραμμα είναι μπαμ-μπαμ-μπαμ. Είμαστε γρήγοροι, δυνατοί και δουλεύουμε καλά».

 

«Φαίνεται ότι η μοτοσυκλέτα έχει βελτιωθεί πολύ, αλλά υπάρχουν κάποιοι τομείς στους οποίους θα πρέπει να δουλέψουμε. Χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

Ο Rossi έχασε την ευκαιρία στο Τέξας να πάρει την πρώτη του νίκη μετά τον Αγώνα στο Assen το 2017.

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Ακόμα πιο ανταγωνιστικοί!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυτόν τον Αγώνα περίμενα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα