• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έπαιξε αμυντικά ο Rossi
«Ήθελα να παλέψω για το βάθρο, αλλά…»
Νέα 06/05/2019 - 16:20

Αυτό που κρατά ο Valentino Rossi από το GP της Jerez, είναι το γεγονός ότι κατάφερε από την 13η θέση να τερματίσει 6ος και να μείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

«Δεν ήξερα τι να περιμένω από αυτό το Σ/Κ», έλεγε μετά το τέλος του Αγώνα ο Ιταλός άσος. «Και δυστυχώς ποτέ δεν κατάφερα να είμαι αρκετά γρήγορος».

 

«Ήλπιζα με όλη μου την καρδιά να ήμουν τόσο ανταγωνιστικός όσο στο Τέξας, αλλά καθώς περνούσαν οι στροφές, κατάλαβα ότι έπρεπε να παίξω αμυντικά».

 

«Είχα καλύτερο ρυθμό σε σχέση με πέρυσι, που τερμάτισα μεν 5ος, αλλά έπεσαν αρκετοί μπροστά. Η απόσταση από το βάθρο μειώθηκε και κατέβασα το χρόνο Αγώνα μου πάνω από 20’’».

 

Ο Rossi έβαλε το σκληρό ελαστικό μπροστά, ενώ ο ομόσταυλός του επέλεξε το μεσαίο, την ώρα που σχεδόν όλοι προτίμησαν το σκληρό πίσω.

 

«Ήταν απόφαση της τελευταίας στιγμής, επειδή η θερμοκρασία ανέβαινε. Ίσως με το μεσαίο να ήμουν λίγο πιο γρήγορος».

 

«Το όλο θέμα είναι ότι όλο το Σ/Κ έγινε πιο δύσκολο όταν δεν πέρασα στις ΚΑΤ2. Αν ξεκινούσα από πιο μπροστά, ίσως να προλάβαινα τον Maverick και την Ducati».

 

Και πρόσθεσε αμέσως: «Είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με το 2018. Το Πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα, αλλά είμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

 

«Σήμερα όμως δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος γιατί ήθελα να παλέψω για το βάθρο και δεν τα κατάφερα».

 

«Είναι αλήθεια ότι δεν είμαστε μακριά από τον πρώτο στη βαθμολογία, όμως το θέμα είναι ότι το Πρωτάθλημα έχει το όνομα του Marquez».

 

«Θεωρώ ότι μπορούμε να παλέψουμε για βάθρα και νίκες, όμως ο Marc και η Honda μοιάζουν να είναι ο τέλειος συνδυασμός: ο καλύτερος αναβάτης στην καλύτερη μοτοσυκλέτα».

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test: Οι χρόνοι στις 17:00

« Προηγούμενο άρθρο

O Γιάννης Περιστεράς νικητής στην Τρίπολη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα