• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: «Τέλος» η μάχη για τον Τίτλο!
Ο Dovizioso έχασε την ευκαιρία του
Νέα 24/07/2019 - 10:57

Εδώ και τέσσερεις Αγώνες – σύμφωνα με τον Cal Crutchlow – η μάχη για τον φετινό Τίτλο έλαβε τέλος. Αυτή είναι η γνώμη του Βρετανού, που δήλωνε:

 

«Όλα τέλειωσαν πριν από 4 Γύρους… στο Mugello, που ο Marquez δυσκολευόταν πολύ τα προηγούμενα χρόνια, όταν και τερμάτισε δεύτερος».

 

Ο Marc Marquez, που μαζί με τους υπόλοιπους αναβάτες ετοιμάζονται για το δεύτερο μισό της σεζόν, έκανε τις διακοπές του απολαμβάνοντας μια διαφορά 58β από τον Dovi.

 

Ειδικά ο τελευταίος, πάλι σύμφωνα με τη γνώμη του Crutchlow, δεν οδηγεί τόσο καλά όσο στο παρελθόν.

 

«Δεν είναι τόσο καλός όσο πέρυσι και δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στο γκαράζ… νομίζω, όμως, ότι είναι καλύτερος όταν δεν οδηγεί για τον Τίτλο, αλλά για νίκες».

 

«Θεωρώ ότι πλέον έχασε το δρόμο του. Για να είμαι ειλικρινής, στους τελευταίους Αγώνες δεν ήταν γρήγορος και δεν εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας του».

 

«Ο Dovi είναι φανταστικός οδηγός και καλός μου φίλος, αλλά πιστεύω ότι στις πίστες που θα μπορούσε να πάρει πλεονέκτημα επί του Marc, δεν το έκανε κι έχασε την ευκαιρία του».

 

«Ελπίζω πάντως ότι θα καταφέρει να είναι πιο γρήγορος, γιατί θέλουμε το Πρωτάθλημα να είναι καλύτερο από τη τωρινή διαφορά των βαθμών».

 

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον Marc, μιας και οδηγεί καλύτερα από ποτέ φέτος. Άλλωστε, νομίζω ότι η μοτοσυκλέτα δεν είναι τόσο καλή, σε ορισμένους τομείς, όπως στο παρελθόν».

 

«Τα καταφέρνει όμως και την κάνει να δουλεύει καλά. Για μένα, το Πρωτάθλημα έχει τελειώσει… νομίζω αυτό πιστεύετε κι εσείς, αλλά δεν το λέτε».

Επόμενο άρθρο »

2020: Νέα ελαστικά Michelin

« Προηγούμενο άρθρο

Pecco Bagnaia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα